Ja sam jedan od onih koji se rodio sa time...to mi ima i stari, isto od rodjenja, za nona neznam(nisam siguran)
Mogu reci da ne osijecam 90%mirisa a mozda i vise...
Osijecam rakiju, i benzinu,i to je to uglavnom, sto se tice dima, ne osijecam ga tj osijecam peckanje u nosu, ali ne i miris cigara(naravno smeta mi kad je kafic pun dima).ili miris izgorenog...
(vec kad smo kod dima, radio sam u vatrogascima kao sezonac 2 ljeta za redom)
bas mi se desilo jednom, bio za pc-em i srecom pogledo pored mene prema produznom kablu kad on na pola rastopljen, napravio rupu u tepihu

,(sreca bio neki stari tepih

) pa sam se od tada navikao gledati puno vise oko mene , tj biti oprezniji u vezi dimnih signala

Sto se hrane tice, obozavam jesti i mislim da imam dosta jak osijet okusa, smeta mi sol (cak ju skidam kad jedem stapice)hehe, ali mi ostali zacini ne smetaju

A miris tijela, sa time sam malo problema imao kad sam bio mladji, ali uglavnom od 15 godine sam uvijek imao curu pa su mi one pomagale oko toga, kupovale mi parfeme dezodoranse itd

jednu stvar sam ispraksiro s vremenom, osijecaj topline u nosu, tako da mogu sa zatvorenim ocima skuzit dal je kava ili samo topla voda, ili juha itd...takorec osijetim okus toga negdije iza nosa, tako i sa dimom ili parfemima pogotovo osvijezivacima prostora...hladna pica mi je puno teze, dal je voda ili pivo ili jogurt...
evo to je to od mene, vidim da sam se raspiso pa cu stat tu.