Zok
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 66
-Receive: 38
|
 |
« Odgovor #250 : Veljača 26, 2009, 22:41 » |
|
Svatko može prestati pušiti,samo mora imati dovoljno dobar razlog za to. Bio sam pušač 19.god. od toga sam preko tri godine aktivno pokušavao prestati pušiti. Ali jedan dan je došao dovoljno dobar razlog,i ostavio sam cigarete u jednom danu i sada evo već preko tri godine ne pušim.
Počeo sam jakooooooooo rano čak i puno prerano,bio sam godinu dana stariji nego moj stariji sin,odmah nakon primanja u pionire sam zapalio prvu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Konačno opet u Fiatu
|
|
|
Kica
Piskaralo

Spol: 
Thank You
-Given: 0
-Receive: 0
|
 |
« Odgovor #251 : Veljača 28, 2009, 00:13 » |
|
kad krene lu krećem i ja  o.k. onda ja krecem sa citanjem od sutra pa vas obavestavam... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lu
Administrator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 552
-Receive: 266
|
 |
« Odgovor #252 : Veljača 28, 2009, 00:15 » |
|
Sretno! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ko ne pije, admin nije 
|
|
|
ian_gillan
Tko pod drugim jamu kopa nos :D:D
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 2
-Receive: 60
I onda mi ove dvije navlakuše samo minuse daju...
|
 |
« Odgovor #253 : Veljača 28, 2009, 04:13 » |
|
smije smije.ne pušim uvijek isto ali negdje otprilike 3 kutije tjedno
život je okrutan i bilo je lijepo kada sam tak malo pušio.Cigarete su radost.Kupnja cigareta pogotovo.Uz kafu,poslije jela,nema ništa bolje.evo sada pušim.Super mi je.Crveni maliboro je dobra pljuga i skroz su me cigarete uzele.Nije mi žao para,ionak bi na nekaj drugo potrošio.Ovak se guštam.Od 1.3 imam namjeru smanjit a ne prestat zato kaj sam imao osjetio na plućima i fakat mogu manje trčat neg prije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Mi smo kaubojci i volimo pištolje ubili smo šerifa i karali sve drolje" Ice 
|
|
|
Iris
skrece nepaznju
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 170
-Receive: 144
|
 |
« Odgovor #254 : Veljača 28, 2009, 09:02 » |
|
život je okrutan i bilo je lijepo kada sam tak malo pušio.Cigarete su radost.Kupnja cigareta pogotovo.Uz kafu,poslije jela,nema ništa bolje.evo sada pušim.Super mi je.Crveni maliboro je dobra pljuga i skroz su me cigarete uzele.Nije mi žao para,ionak bi na nekaj drugo potrošio.Ovak se guštam.Od 1.3 imam namjeru smanjit a ne prestat zato kaj sam imao osjetio na plućima i fakat mogu manje trčat neg prije.
Sa ovime se slazem. Oni koji pricaju da ces ustedit ako prestanes pusit su gluposti.JEDINO u slucaju da doslovno stavljas sa strane novce koje inace dajes za cigarete. Inace nula bodova,jer ces kupit zvake,grickalice, i ostalo da nadomjesits cigaretu  Iane,koliko dnevno popusis?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bog je stvorio zemlju..Sve ostalo je Made in China.
|
|
|
Iris
skrece nepaznju
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #255 : Ožujak 01, 2009, 09:24 » |
|
Danas je medunarodni dan nepusenja. Jel itko od vas dozivljava taj dan kao prestanak ili da smanjite pusenje? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lu
Administrator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #256 : Ožujak 01, 2009, 10:56 » |
|
Nije međunarodni, nego hrvatski  Ajmo preko grane zapaliti!  Kica se ništa ne javlja.  Ili ju je sram priznati da je odustala (samo ti dođi, kužimo mi to  ), ili je pala u šok 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ko ne pije, admin nije 
|
|
|
ian_gillan
Tko pod drugim jamu kopa nos :D:D
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 2
-Receive: 60
I onda mi ove dvije navlakuše samo minuse daju...
|
 |
« Odgovor #257 : Ožujak 01, 2009, 14:42 » |
|
Iane,koliko dnevno popusis?
Ovisi,ako je normalan dan,kutija dnevno,cuge i izlazci ne znam i ne želim znat.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Mi smo kaubojci i volimo pištolje ubili smo šerifa i karali sve drolje" Ice 
|
|
|
Kica
Piskaralo

Spol: 
Thank You
-Given: 0
-Receive: 0
|
 |
« Odgovor #258 : Ožujak 01, 2009, 23:58 » |
|
Nije međunarodni, nego hrvatski  Ajmo preko grane zapaliti!  Kica se ništa ne javlja.  Ili ju je sram priznati da je odustala (samo ti dođi, kužimo mi to  ), ili je pala u šok  ha,ha, Lu u pravu si.Na putu sam da pocnem citati knjigu ali nesto mi se ne da...Za vikend sam stulila skoro 5 paklice magnuma... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lu
Administrator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #259 : Ožujak 02, 2009, 00:08 » |
|
Ma sve je to za ljude!  Uživat ćemo još malo! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ko ne pije, admin nije 
|
|
|
Iris
skrece nepaznju
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #260 : Svibanj 13, 2009, 09:11 » |
|
I tako.....nedavno je stupila na snagu zabrana pusenja u kaficima.Vidim nitko nista ne pise jer je vrijeme lijepo pa se pusi na terasi  No ja sam primjetila da su kafici iznutra prazni,a oni sa terasama najednom imaju po tri-cetiri stola vise vani.Sve nagurano  Isto tako gledamo tu po Samoboru,ovi kafici bez terasa su stavili dva-tri stola doslovce van na plocnik,setnice,cestu  Vjerujem da su ugostitelji ocajni  I isto tak sam primjetila da i nepusaci vise na terasama...zasto sad ne uzivaju unutra bez mrve dima ?  Jer i vani im dim ide u facu bez obzira  Zasada mi to ne smeta,a po zimi ne znam,ili necu ic na kave ili ce to bit kratka kava,ili cu se naviknut 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lu
Administrator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #261 : Svibanj 13, 2009, 10:15 » |
|
A mene zanima da li ti možeš zakupiti restač (npr za svadbu) samo za svoje goste, pa ključ u bravu i dozvoliti pušenje!?  Mislim ipak se radi o privatnoj zabavi, a s druge strane resta bi se morala pridržavati zakona 24 sata. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ko ne pije, admin nije 
|
|
|
sibirska pijavica
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 68
-Receive: 107
|
 |
« Odgovor #262 : Svibanj 13, 2009, 10:29 » |
|
Frendica i ja smo iznajmile kafic za rodendan...i nema pusenje unutra  bez obzira na privatni parti...nema. Zasto bi ja kao nepusac sjedila unutra? Pa vruce je, sunce sija, obozavam se sjesti na terasu:) Ja i dalje ne kuzim pusace i paniku "kako cu popit jutarnju kave bez cigarete"
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 13, 2009, 10:36 sibirska pijavica »
|
Evidentirano
|
I'm not mean. You 're just a sissy.
|
|
|
Iris
skrece nepaznju
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #263 : Svibanj 13, 2009, 10:41 » |
|
Frendica i ja smo iznajmile kafic za rodendan...i nema pusenje unutra  bez obzira na privatni parti...nema. Zasto bi ja kao nepusac sjedila unutra? Pa vruce je, sunce sija, obozavam se sjesti na terasu:) Ja i dalje ne kuzim pusace i paniku "kako cu popit jutarnju kave bez cigarete" Ne radi se o tome..ali nepusacima je smetao dim u kaficu ili na terasi..a sad imaju priliku sjedit u kaficu bez trunke dima..al se prodaju za dim zbog malo sunca  Jer ruku na srce,na terasama su sada 90 % pusaci,i sigurno dim ide prema nepusacima,kamo god da se okrenes.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
sibirska pijavica
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #264 : Svibanj 13, 2009, 10:44 » |
|
Meni su smetali pusaci i dim  . I dalje cu sjedit na terasi i zauzeti mjesto pusacima, svoje navike sigurno necu mjenjati jer gle cuda ja nikome ne stetim za zdravlje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Iris
skrece nepaznju
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #265 : Svibanj 13, 2009, 10:45 » |
|
Meni su smetali pusaci i dim  . I dalje cu sjedit na terasi i zauzeti mjesto pusacima, svoje navike sigurno necu mjenjati jer gle cuda ja nikome ne stetim za zdravlje. Super...samo ti daj,iz inata nek ti dim ide u facu. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
alexia
dj alexia
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 37
-Receive: 51
|
 |
« Odgovor #266 : Svibanj 13, 2009, 10:46 » |
|
Ja sam nepušač, ali mi nesmeta dim skoro pa niti malo . Više mi smeta kad moji piše (mama više ne) pa ujutro kad prostorija smrdi po čikama kao pepeljara to mi jako smeta.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
...ma koga lažem volim te... srce u meni presudit će da ipak ne kažem "ne" kad vratiš se
|
|
|
sibirska pijavica
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #267 : Svibanj 13, 2009, 10:48 » |
|
Super...samo ti daj,iz inata nek ti dim ide u facu.  pa kakav inat?? pazim gdje sjedam, ne idem iz inata na terasu nego jer to volim, ajde povezi malo:)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Iris
skrece nepaznju
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #268 : Svibanj 13, 2009, 10:50 » |
|
Vec sam negdje napisala da sam savjestan pusac,ne pusim kad netko jede,ne pusim ispred onoga kome to smeta,ne pusim u kuci u kojoj se ne pusi,ne pusim pred trudnicama... I uvijek kad sam pored nepusaca,odmaknem se,ili rukama tjeram dim na drugu stranu...ne pusim u tudem autu Uvijek mislim na nepusace koliko mogu,al onda kad vidim ovakve nepusace koji doslovno rade neke stvari iz inata ,dode mi da im naguram pepeljaru u usta  pa kakav inat?? pazim gdje sjedam, ne idem iz inata na terasu nego jer to volim, ajde povezi malo:)
Napisala si da ces i dalje zauzimat mjesto pusacima.Zbog cega ?Samo zbog terase ili ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
sibirska pijavica
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #269 : Svibanj 13, 2009, 10:52 » |
|
Pa ocito cu zauzeti nekome mjesto ako dodem prije nekog "zakinutog" pusaca... i kaj bi trebala paziti i biti mi zao? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Iris
skrece nepaznju
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #270 : Svibanj 13, 2009, 10:55 » |
|
Pa ocito cu zauzeti nekome mjesto ako dodem prije nekog "zakinutog" pusaca... i kaj bi trebala paziti i biti mi zao?  Kako bi bilo da ovo napisem : "pa sjest du do nekoga tko jede u restoranu,i pusit pored njega..sto onda ako dim ide njemu facu..zakaj bi mi trebalo bit zao?Neka se on makne ako mu smeta" Al ne razmisljam na taj nacin.Jer bez obzira postujem druge ljude i ne mislim samo na sebe 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
sibirska pijavica
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #271 : Svibanj 13, 2009, 11:30 » |
|
Al ne razmisljam na taj nacin.Jer bez obzira postujem druge ljude i ne mislim samo na sebe  aha, a ja po tebi mislim samo na sebe jer sjedim na terasi.....  gdje kao zasluzuju samo pusaci jer ne smiju pusiti unutra? da da...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lu
Administrator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #272 : Svibanj 13, 2009, 11:32 » |
|
Miiiiiiiir, cure!  Ja sam na elektronskoj pljugici i ne štetim nikome 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ko ne pije, admin nije 
|
|
|
Iris
skrece nepaznju
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #273 : Svibanj 13, 2009, 12:52 » |
|
aha, a ja po tebi mislim samo na sebe jer sjedim na terasi.....  gdje kao zasluzuju samo pusaci jer ne smiju pusiti unutra? da da... Kako volis stavljat rijeci u usta to je prestrasno  Ne,ali po ovome mislim da si sebicna,i da te bas briga OPCENITO za pusace  Sve moje frendice su nepusacice,i sve one mi idu na ruku,sjest van kad im se ne sjedi vani,dozvolit mi pusenje u njihovom stanu itd...jer znaju kako se ja odnosim prema nepusacima. ne -sebicno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
sibirska pijavica
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #274 : Svibanj 13, 2009, 12:54 » |
|
Ne,ali po ovome mislim da si sebicna,i da te bas briga OPCENITO za pusace  istina, uopce me ne brinu pusaci i njihovi problemi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|