eddy
skoro pa velika
Administrator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 718
-Receive: 528
|
 |
« : Rujan 01, 2008, 19:48 » |
|
Bedasta sam i uzimam si puno pravo da si prisvojim temu. Pa mi se smijte  Većina vas je upoznata s mojom pričom i Francuzom. Zaspamala sam pol foruma.Ukratko: pitao me za smjer, proveli smo 3 dana zajedno, otišao je na more, zvao me svaki dan, vratio se u Zagreb, proveli još 4 dana zajedno.  I bilo mi je lijepooooooooooooooo  Trebalo je biti kratko i slatko... Složili smo se, kliknuli, smijali, pričali, prali zube, kupovali hranu.... Ali... Uvijek taj 'ali'.Nastavili smo se dopisivati, svakodnevno, već tri tjedna. I sad ja pokušavam prekinuti to dopisivanje, pa popustim i javim mu se. Pa ignoriram nekoliko dana. Pa dobijem poruku ko sada. Ili u ponoć. Ili ujutro. I uvijek je stvar u istome, falim mu. Fali i on meni.  Osim kaj je između nas 1000 km i kaj sve to nema smisla jer se fakat kratko znamo. Kaj pokušavam pitati?Pojma nemam.  Neki pametan savjet. Samo sebi radim gore jer ga ne mogu izbiti iz glave. A opet, zar bi stvarno se toliko javljao da mu nije stalo? Dečki, jel ponekad nekoga navlačite tek tolko? Jel bi se toliko čuli s nekim ako nemate nikakve planove? Znam, zvao me sebi, rekao mi je da su ti mejlovi samo za mene jer ih inače ne koristi, zvao me kad nisam mogla na net. Nemam problema sa samopuzdanjem, al sad sam stvarno nesigurna.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
jxl
Nisam znao da ću ti vječno biti greška i uspomena
moderator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 19
-Receive: 166
|
 |
« Odgovor #1 : Rujan 01, 2008, 19:50 » |
|
a jadna edi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ne kuni majko sina jedina koji pije za duše Hrvatskih ratnika...
|
|
|
eddy
skoro pa velika
Administrator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #2 : Rujan 01, 2008, 19:51 » |
|
a jadna edi
Ovo ne pomaže. Da mi je netko rekao da će me jedno muško biće ovak shebati, ne bi vjerovala.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Vilena
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 117
-Receive: 124
|
 |
« Odgovor #3 : Rujan 01, 2008, 19:52 » |
|
joj draga u istim smo problemima tj.sličnim  kaj napraviti kad ti netko kaže jebiga volim te i to me muči i 3 dana nakon toga prestane t se javljati, ne dgovara na sms-ove i pozive. nismo se čuli već 3tj. kaj se dogodilo, koji se klik dogodio, kada sam mu dala do znanja i rekla da mi je jakos talo do njega i da jedva čeka da ga vidim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"once there was a time when no man had ever touched the earth all that has been built was balanced and so was man's birth come with me and you'll see..."
|
|
|
lu
Administrator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 1398
-Receive: 697
|
 |
« Odgovor #4 : Rujan 01, 2008, 19:53 » |
|
O miš mali, jesi se konačno zatreskala, eddyca?  Vjerujem da je i tebi danas puno lakše nego prije 3 tjedna kada je otišao. Pusti vremenu da radi dalje! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 U usporedbi s onim ŠTO me okružuje ja sam mlada, a u usporedbi s onima TKO me okružuje, priznajem da sam stara. 
|
|
|
jxl
Nisam znao da ću ti vječno biti greška i uspomena
moderator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 19
-Receive: 166
|
 |
« Odgovor #5 : Rujan 01, 2008, 19:54 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ne kuni majko sina jedina koji pije za duše Hrvatskih ratnika...
|
|
|
blueangel0
..::Globalno smetalo::..
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 192
-Receive: 99
..:: somewhere in heaven ::..
|
 |
« Odgovor #6 : Rujan 01, 2008, 19:54 » |
|
kaj da ti kažem? da je problem daljina? da se obadvoje toga bojite? E pa nije... to su priče za male bebe isključivo o vama ovisi daljni razvoj situacije  bar danas postoje mobiteli, mejlovi, webcam i slično  znam da si falite, ali mogao bi on tebe iznenadit dolaskom ili ti njega i prije nego što planirate  božić u Parizu?  nisam romantična duša, ali zvuči  možda i jesen u parizu?  sumnjam da te "navlači" kak ti kažeš  da je takav tip, ne bi ti se javljao  valjda bi računao na to "neću je nikad više vidjet, kakvi mejlovi i sl." moje je da se držiš  otvorit ćemo račun za tebe i svatko od forumaša malo, i dobiš kartu povratnu za pariz 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ღ kača ღ
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 49
-Receive: 161
|
 |
« Odgovor #7 : Rujan 01, 2008, 20:00 » |
|
Zašto se odupirati nečemu do čega ti je stalo? Protiv toga ne možeš. Daljina ne znači da ne može ništa biti među vama ( na bilo koji način ). Dopisujte se, čujte se, nikome ne smeta, nedostajete si, pa što ona. Patnja je slatka. Uživaj u tim trenucima. Nikad ne znaš što se može dogoditi. Poznavajući tebe, preselit ćeš se kod Francuza i živjet ćete sretno do kraja života  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
eddy
skoro pa velika
Administrator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #8 : Rujan 01, 2008, 20:06 » |
|
joj draga u istim smo problemima tj.sličnim  kaj napraviti kad ti netko kaže jebiga volim te i to me muči i 3 dana nakon toga prestane t se javljati, ne dgovara na sms-ove i pozive. nismo se čuli već 3tj. kaj se dogodilo, koji se klik dogodio, kada sam mu dala do znanja i rekla da mi je jakos talo do njega i da jedva čeka da ga vidim   To ja radim.  Al nisam rekla da ga volim jer mi je za to prerano. Ovog trenutka bi sjela u avion da imam novaca. Ne želim ga vidjet svakih 4 mjeseca,, želim da je tu. Ili bar bliže. O miš mali, jesi se konačno zatreskala, eddyca?  Vjerujem da je i tebi danas puno lakše nego prije 3 tjedna kada je otišao. Pusti vremenu da radi dalje!  Zapravo mi je gore. Jer kužim koliko mi se svidio. Kad je otišao nisam ni kužila koliko će mi faliti.  kaj da ti kažem? da je problem daljina? da se obadvoje toga bojite? E pa nije... to su priče za male bebe isključivo o vama ovisi daljni razvoj situacije  bar danas postoje mobiteli, mejlovi, webcam i slično  znam da si falite, ali mogao bi on tebe iznenadit dolaskom ili ti njega i prije nego što planirate  božić u Parizu?  nisam romantična duša, ali zvuči  možda i jesen u parizu?  sumnjam da te "navlači" kak ti kažeš  da je takav tip, ne bi ti se javljao  valjda bi računao na to "neću je nikad više vidjet, kakvi mejlovi i sl." moje je da se držiš  otvorit ćemo račun za tebe i svatko od forumaša malo, i dobiš kartu povratnu za pariz  Daljina je itekakav problem. Da je iz Zagreba, sigurno bi se još viđali dok si ne dosadimo. Studenti smo, a nije tak jeftino putovati. Zapravo je jakooooooo skupo. Da, već su moji spominjali Božić u Parizu - spremni su mi to platiti ali do Božića... Zanosim se idejama i maštarijama. A tako se kratko znamo, puno p'rekratko za neke planove. Ni sama nisam spremna nekaj planirat. Al bi bila najsretnija osoba na svijetu da mi se stvori pred vratima. Kuži se na meni, trkeljam o njemu non-stop. I važem, kalkuliram... Ne sviđam se sama sebi ovakva.  P.S. dosta je jednosmjerna karta  znam da ne pomaže . . zato sam i napisal  .. . i drugima je tak nije samo tebi   Nije im lako. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
eddy
skoro pa velika
Administrator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #9 : Rujan 01, 2008, 20:08 » |
|
Zašto se odupirati nečemu do čega ti je stalo? Protiv toga ne možeš. Daljina ne znači da ne može ništa biti među vama ( na bilo koji način ). Dopisujte se, čujte se, nikome ne smeta, nedostajete si, pa što ona. Patnja je slatka. Uživaj u tim trenucima. Nikad ne znaš što se može dogoditi. Poznavajući tebe, preselit ćeš se kod Francuza i živjet ćete sretno do kraja života .  Al meni on fali na način koji ni jedan mejl ne može nadoknaditi. I nije fer prema potencijalnim zagrebačkim dečkima. Mislim na njega a ovdje zvrckam okolo. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Vilena
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 117
-Receive: 124
|
 |
« Odgovor #10 : Rujan 01, 2008, 20:09 » |
|
možda moja mama uspije zrihtati neku jeftiu kartu za faranc.? ljubice nemoj mu to raditi, javi mu se, jer nemaš pojma koliko boli kada ti se osoba koja ti se svišđa, u koju si zaljubljen ne javlja drž mi se malena 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"once there was a time when no man had ever touched the earth all that has been built was balanced and so was man's birth come with me and you'll see..."
|
|
|
blueangel0
..::Globalno smetalo::..
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 192
-Receive: 99
..:: somewhere in heaven ::..
|
 |
« Odgovor #11 : Rujan 01, 2008, 20:10 » |
|
 Al meni on fali na način koji ni jedan mejl ne može nadoknaditi. I nije fer prema potencijalnim zagrebačkim dečkima. Mislim na njega a ovdje zvrckam okolo.  i šta se dogodi nakon njih, opet se vraćaš francuzu i opet ne prestaješ pričat o njemu  tak to ide 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ღ kača ღ
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #12 : Rujan 01, 2008, 20:13 » |
|
 Al meni on fali na način koji ni jedan mejl ne može nadoknaditi. I nije fer prema potencijalnim zagrebačkim dečkima. Mislim na njega a ovdje zvrckam okolo.  Nije fer prema našim dečkima? Da li se ti zezaš s tom izjavom? Kao da neki naš zagrepčanin ne slini za nekom slovenkom, hercegovkom, njemicom,... Stalo ti je do njega i drži ga se, dokle god ima nade  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
eddy
skoro pa velika
Administrator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #13 : Rujan 01, 2008, 20:13 » |
|
možda moja mama uspije zrihtati neku jeftiu kartu za faranc.? ljubice nemoj mu to raditi, javi mu se, jer nemaš pojma koliko boli kada ti se osoba koja ti se svišđa, u koju si zaljubljen ne javlja drž mi se malena  Gledamo sličan problem s različitih strana  Boli i ovoga tko se ne javlja, al se trudi biti racionalan.  Pusam te  i šta se dogodi nakon njih, opet se vraćaš francuzu i opet ne prestaješ pričat o njemu  tak to ide  Da. I non-stop razgovaram s njim u glavi. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
john_constantine
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 377
-Receive: 104
|
 |
« Odgovor #14 : Rujan 01, 2008, 20:14 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
eddy
skoro pa velika
Administrator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #15 : Rujan 01, 2008, 20:17 » |
|
Nije fer prema našim dečkima? Da li se ti zezaš s tom izjavom? Kao da neki naš zagrepčanin ne slini za nekom slovenkom, hercegovkom, njemicom,... Stalo ti je do njega i drži ga se, dokle god ima nade  . Ne zezam se  Mislila sam na drugačiji način, ovaj mi fali pa 'nadoknađujem'  I preglupo je tak iskorištavat ljude samo jer meni fali on. Borim se sama sa sobom dal da mu odgovorim... Srčeko vrišti da, mozak urla ne. I sve je jako lijepo i romantično teoretski al kad se stvarno događa, nije tak ružičasto. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ღ kača ღ
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #16 : Rujan 01, 2008, 20:20 » |
|
...kad srce kaže da ti se samo nasmiješi i nebrini jer ja imam ljubav za sve...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
sanya
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 88
-Receive: 44
|
 |
« Odgovor #17 : Rujan 01, 2008, 20:27 » |
|
A moras bas odmah sad imati neko definitivno rijesenje? Bi ti bilo tako tesko pricekat tih 4mjeseca,naci se s njim i onda odlucit? Tj. odlucit dali ti pase ovako nesto ili ipak ne... Jer sad si stvarno zagrijana za njega, mozda se bude sve to u meduvremenu ohladilo, a mozda budes "pristala" (predomislila se) u vezi veze na daljinu-bude ti ipak odgovaralo da se vidite svakih 4mj nego nikad vise.  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Whoever said \\\"Diamonds are girls best friend\\\" never owned a dog <3
|
|
|
john_constantine
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #18 : Rujan 01, 2008, 20:30 » |
|
hm, evo da ja kažem nešto... Da je riječ o hrvatu, bilo bi lako. Ono, iz mora u grad ili iz grada u selo, ali ako bude nešto više, onda ćete morati birati, iz francuske u hrvatsku ili obrnuto. A to stvarno rijetko uspijeva. Sjećam se primjera iz novina kada je neki tip iz neke druge države zatukao čekićem ženu iz hrvatske zato jer ga je ostavila nakon tolikih dopisivanja i nakon što se preselio u hrvatsku. A ista stvar za mojim poznanikom iz djetinstva, našao je djevojku iz švedske nakon dužeg dopisivanja i preselila se njemu. Isprva je bilo idilično, ali pokazalo se da ona ima PTSP (bosanka, trauma kada je kao dijete bježala s roditeljima u švedsku) i nikada nije mogla biti sama, pa su se stalno seljakali po mjestima radi nje i posvađali, ona se vratila u švedsku, a on objesio prije par tjedna. Hoću reći da je lako maštati, tih nekoliko dana s njim je sigurno bilo lijepo, a normalno pošto se samo dopisujete i rijetko se viđate, a i svima je prvi put lijepo. Onda kasnije vidite i njegovu "lošu" stranu, pa je na vama da ga prihvatite kao ponašanje ili neka bolest. A onda dolazi ono pravo, kakva je zapravo osoba uživo. I s takvom osobom treba živjeti. Trpjeti sitnice, loše ili dobre navike i slično. ok, ovo je već malo prenaglo... I sad ja pokušavam prekinuti to dopisivanje, pa popustim i javim mu se. Pa ignoriram nekoliko dana. Pa dobijem poruku ko sada. Ili u ponoć. Ili ujutro. ovo je potpuno normalna stvar. Jedan dan ti dođe da prekineš dopisivanje, pa ga ignoriraš, i onda shvatiš da ne možeš. Iz vlastitog iskustva. A to je sve za ljude, jedan dio nas se boji prihvatiti dalje, a drugi dio bi radije da odustane. Pojma nemam. Neki pametan savjet. Samo sebi radim gore jer ga ne mogu izbiti iz glave. A opet, zar bi stvarno se toliko javljao da mu nije stalo? Dečki, jel ponekad nekoga navlačite tek tolko? Jel bi se toliko čuli s nekim ako nemate nikakve planove? hm, pa ima ono da se možeš dopisivati kao za zabavu, ali većinom zato što te ta osoba s druge strane oraspoloži, zabavna je za dopisivanje, a planovi su više manje bitni. Makar ima i ta mogućnost, naravno. Da ne spominjem još i ljubomoru, pa ta mogućnost hladnoće nakon nekoliko mjeseci i ono, da ne možete se zagrliti niti izraziti osjećaje. ima ono danas takve tehnologije kao webcam, msn, telefoni i to. Ali to bi stvarno morao biti onako trud. Bio sam ono nakratko s jednom iz crne gore i znam kako je to.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
eddy
skoro pa velika
Administrator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #19 : Rujan 01, 2008, 20:59 » |
|
A moras bas odmah sad imati neko definitivno rijesenje? Bi ti bilo tako tesko pricekat tih 4mjeseca,naci se s njim i onda odlucit? Tj. odlucit dali ti pase ovako nesto ili ipak ne... Jer sad si stvarno zagrijana za njega, mozda se bude sve to u meduvremenu ohladilo, a mozda budes "pristala" (predomislila se) u vezi veze na daljinu-bude ti ipak odgovaralo da se vidite svakih 4mj nego nikad vise.   Teško mi je čekat kad ne znam na čemu sam. Jer dok se god čujem s njim, nema šanse da ga zaboravim ili si dam priliku da idem dalje. Već smo mi pričale o tome  i kak nema neobaveznih mejlova... Želim neki plan, znati ako ima ili nema šanse, pa makar da se vidimo. Čini mi se preteško čekati i mašatati o iluziji 4 mjeseca... Nije me strah razočarenje, bilo bi lakše tako, makar da on kaže da mu se ne sviđam. Zaboravila bi onda. A prevelika sam kukavica za sjesti u avion. Treba mi neki poticaj s njegove strane. Problem je kaj smo isti u nekim stvarima i ni jedno ni drugo neće napraviti prvi korak. Dočekala bi ga raširenih ruku da se vrati ali mu nemam hrabrosti to reći. I želim da me izričito pozove, s nekim pametnim planom neću ići samo tako... Uglavnom, romantična sam dušica. Joj, Johne  Da je riječ o hrvatu, bilo bi lako. Ono, iz mora u grad ili iz grada u selo, ali ako bude nešto više, onda ćete morati birati, iz francuske u hrvatsku ili obrnuto. A to stvarno rijetko uspijeva. Sjećam se primjera iz novina kada je neki tip iz neke druge države zatukao čekićem ženu iz hrvatske zato jer ga je ostavila nakon tolikih dopisivanja i nakon što se preselio u hrvatsku.
A ista stvar za mojim poznanikom iz djetinstva, našao je djevojku iz švedske nakon dužeg dopisivanja i preselila se njemu. Isprva je bilo idilično, ali pokazalo se da ona ima PTSP (bosanka, trauma kada je kao dijete bježala s roditeljima u švedsku) i nikada nije mogla biti sama, pa su se stalno seljakali po mjestima radi nje i posvađali, ona se vratila u švedsku, a on objesio prije par tjedna.
Fakat znaš utješiti  Gle, ne planiram mu se odmah preseliti, prvi korak bi mi ipak bila neka veza.  Da ne spominjem još i ljubomoru Ljubomora me ne brine, bar s tim nisam imala problema. Do sada. Al on mi je prvi u toliko stvari da ne isključujem ni tu mogućnost. :joj ne Hvala svima, sigurno ću još cviliti. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ian_gillan
Tko pod drugim jamu kopa nos :D:D
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 10
-Receive: 112
I onda mi ove dvije navlakuše samo minuse daju...
|
 |
« Odgovor #20 : Rujan 01, 2008, 21:08 » |
|
Postoje tri solucije 1.Seliš se u Pariz 2.On se seli u Zagreb 3.Prekidate bilo kakvu komunikaciju Veze na daljinu izbjegavam u širokom luku,makar ako ta udaljenost nije tak velika,može biti prejebeno  Angel,ja se slažem sa tobom da bi Božić u Parizu nešto najbolje što bi ona proživjela,ali šta nakon toga?Realnost?Zagreb?Da je ta udaljenost barem malo manja.I da hoću nemrem te utješit.Izvuci najbolje iz vašeg iskustva,veseli se njegovim dolascima,ali nemoj da ti to bude prioritet u životu.Slušaj mene.Mene ti inače prijatelji zovu Dr. Love.Svima dam dobar savjet,osim naravno sebi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Mi smo kaubojci i volimo pištolje ubili smo šerifa i karali sve drolje" Ice 
|
|
|
eddy
skoro pa velika
Administrator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #21 : Rujan 01, 2008, 21:13 » |
|
Postoje tri solucije 1.Seliš se u Pariz 2.On se seli u Zagreb 3.Prekidate bilo kakvu komunikaciju Veze na daljinu izbjegavam u širokom luku,makar ako ta udaljenost nije tak velika,može biti prejebeno  Angel,ja se slažem sa tobom da bi Božić u Parizu nešto najbolje što bi ona proživjela,ali šta nakon toga?Realnost?Zagreb?Da je ta udaljenost barem malo manja.I da hoću nemrem te utješit.Izvuci najbolje iz vašeg iskustva,veseli se njegovim dolascima,ali nemoj da ti to bude prioritet u životu.Slušaj mene.Mene ti inače prijatelji zovu Dr. Love.Svima dam dobar savjet,osim naravno sebi Mrzim kad si realan.  I sve navedeno sam već kalkulirala i zato sad imam tolike dileme. Stalno se pitam, možda je to to? U glavi su mi stalno moji pa možda zato previše maštam, al oni su premostili 4000 km. I živjeli u braku 10 godina svatko u svojoj državi jer nisu mogli dobiti vizu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
john_constantine
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #22 : Rujan 01, 2008, 21:19 » |
|
a tek rastava? problemi oko djece gdje će se školovati i sve to...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ian_gillan
Tko pod drugim jamu kopa nos :D:D
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 10
-Receive: 112
I onda mi ove dvije navlakuše samo minuse daju...
|
 |
« Odgovor #23 : Rujan 01, 2008, 21:23 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Mi smo kaubojci i volimo pištolje ubili smo šerifa i karali sve drolje" Ice 
|
|
|
alexia
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 61
-Receive: 76
|
 |
« Odgovor #24 : Rujan 02, 2008, 00:33 » |
|
A prevelika sam kukavica za sjesti u avion. Treba mi neki poticaj s njegove strane. Problem je kaj smo isti u nekim stvarima i ni jedno ni drugo neće napraviti prvi korak. Dočekala bi ga raširenih ruku da se vrati ali mu nemam hrabrosti to reći. I želim da me izričito pozove, s nekim pametnim planom neću ići samo tako... Uglavnom, romantična sam dušica. Ovdje sam pronašla sebe, i ja sam kukavica i nemam hrabrosti i šta onda očekivati da ti dam neki pametan savjet. Lako mi svi govorimo daj ovako ili onako, ali kad se radi o nama samima onda je tu velika dilema ali ipak da ti kažem, slušaj srce 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Život je čudna igra u kojoj nema pobjednika
|
|
|
|