Meni je ta Čudina jako odbojna osoba.s onim glasom samo fali da tapša po glavi ko male budalesije i viče "Bu,bu sve bu dobro"

dal ima sposobnosti ili ne,neznam,ali ima dobru spiku,to je 100%.tak da veli jaaako puno a ne veli zapravo niš.
ja više ne tražim vidovnjake nit nebi išla,al prvi put sam otišla sa 16g.... tu u zg.kod jedne žene iz bosne.i sprijateljila se naravno,tak da mogu reči da sam puno puta bila

a još sam išla i kod hođe i još jedne vukovarke.to me fasciniralo strahovito.ova prva se pokazala kao promašaj.itekako je dobro vidjela al se ispostavila jako opasna i loša osoba.al sa 16g zbilja nisam jako duboko razmišljala.kod vukovarke sam bila jednom i rekla je puno konkretnih stvari koje su se počele odvijati s mojih 20g i mogu reči da se još događaju.ona je apsolutno sve bitno rekla....a hođa je bio osoba koja kad te pogleda koda si na rendgenu i nisam ni znala da je travar.usput,reko mi je za neke tegobe koje nisam ni znala da imam i usput me izlječio (ne odjednom,naravno).to je bilo negdi pred 10ak godina.sigurno ga nikad neču zaboravit.susret s njim je bio fascinantan....zaista.

a zanimljivo je kod svih njih,za razliku od čudine,da nisu imali određenu tarifu kolko love uzimaju,nego kolko možeš dati.po tom principu bi svi oni i trebali 'raditi'.
za sada mi je naj ona maria erica schwepwr,al neznam kaje s tom ženom,koji nju problemi je*u,kak uzima najmanje 3000kn za samo 1 analizu...strašno.....