Forum-OPP
Svibanj 21, 2013, 12:20 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Forum   Pomoć KONTAKT Igre Pravila Prijava Registracija  
 Str: 1 [2]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Vidovnjakinja Vera Cudina  (Posjeta: 31025 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sun
*teta iz klaonice*
Ovisnik

Spol: Ženski

Thank You
-Given: 151
-Receive: 168

Awards
« Odgovor #25 : Prosinac 10, 2009, 21:37 »

Vjerujem kako i Vera izgleda kao ovaj smajlić kad skine gebis! 

Evidentirano

ja ne svijetlim, ja sijevam
kesty
ex-staff
Ovisnik

Spol: Muški

Thank You
-Given: 63
-Receive: 32

Awards
« Odgovor #26 : Prosinac 10, 2009, 21:42 »

Žena bez zubiju i bez gebisa te u ljutnji i prilikom svađanja ne može ugristi, odnosno može, ali neće imati pretjeranog efekta. Moraš pogledati film Drag Me To Hell! Pre, pre, presmiješna scena u autu! Baba nastoji ubiti mlađu djevojku. Pritom joj ispadne gebis i zatim ju bez zubiju grize za bradu! Vrištao sam od smijeha, a kao foll bi to trebala biti jako brrrrr, strašna scena!!! hehehehehehehehhe

sljedeći članovi su rekli hvala na ovaj post:

Sun

Za ovaj post, 1 član je reklo hvala!
Evidentirano

Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu. Zatim ju je poljubio i rekao: "Voljet ću te dok i posljednja ruža ne uvene".
trubs
Piskaralo

Thank You
-Given: 16
-Receive: 5

Awards
« Odgovor #27 : Prosinac 10, 2009, 21:47 »

Sanaderova uloga bit će velika i pozitivna.

Hm, hm.   
Evidentirano
kesty
ex-staff
Ovisnik

Thank You
-Given: 63
-Receive: 32

Awards
« Odgovor #28 : Prosinac 10, 2009, 21:48 »

Hm, hm.    

"Veliko" je otišao i na to je ona mislila. Metafore, ljudi moji, metafore... heheheheheh
Evidentirano

Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu. Zatim ju je poljubio i rekao: "Voljet ću te dok i posljednja ruža ne uvene".
trubs
Piskaralo

Thank You
-Given: 16
-Receive: 5

Awards
« Odgovor #29 : Prosinac 10, 2009, 21:54 »

"Veliko" je otišao i na to je ona mislila. Metafore, ljudi moji, metafore... heheheheheh

hehe :P
Evidentirano
puti
Profesionalac

Thank You
-Given: 31
-Receive: 94

Awards
« Odgovor #30 : Kolovoz 03, 2010, 16:42 »

Meni je ta Čudina jako odbojna osoba.s onim glasom samo fali da tapša po glavi ko male budalesije i viče "Bu,bu sve bu dobro" 
dal ima sposobnosti ili ne,neznam,ali ima dobru spiku,to je 100%.tak da veli jaaako puno a ne veli zapravo niš.
ja više ne tražim vidovnjake nit nebi išla,al prvi put sam otišla sa 16g.... tu u zg.kod jedne žene iz bosne.i sprijateljila se naravno,tak da mogu reči da sam puno puta bila 
a još sam išla i kod hođe i još jedne vukovarke.to me fasciniralo strahovito.ova prva se pokazala kao promašaj.itekako je dobro vidjela al se ispostavila jako opasna i loša osoba.al sa 16g zbilja nisam jako duboko razmišljala.kod vukovarke sam bila jednom i rekla je puno konkretnih stvari koje su se počele odvijati s mojih 20g i mogu reči da se još događaju.ona je apsolutno sve bitno rekla....a hođa je bio osoba koja kad te pogleda koda si na rendgenu i nisam ni znala da je travar.usput,reko mi je za neke tegobe koje nisam ni znala da imam i usput me izlječio (ne odjednom,naravno).to je bilo negdi pred 10ak godina.sigurno ga nikad neču zaboravit.susret s njim je bio fascinantan....zaista. 
a zanimljivo je kod svih njih,za razliku od čudine,da nisu imali određenu tarifu kolko love uzimaju,nego kolko možeš dati.po tom principu bi svi oni i trebali 'raditi'.
za sada mi je naj ona maria erica schwepwr,al neznam kaje s tom ženom,koji nju problemi je*u,kak uzima najmanje 3000kn za samo 1 analizu...strašno.....
Evidentirano
marky4
Početnik
*

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0

Awards
« Odgovor #31 : Listopad 29, 2010, 15:57 »

da baš ne postavlja cijenu a kada smo mi bili(8mjesec 2008) rekla je kao iz pi*ke 800 eura a to se još dan danas nije dogodilo a rekla je kroz godinu dana da će to biti riješeno tako da je i ona za mene obična šarlatanka koja zna samo uzet novce
Evidentirano
Guiness
moderator
Ovisnik

Thank You
-Given: 235
-Receive: 178

Awards
« Odgovor #32 : Listopad 29, 2010, 16:26 »

da baš ne postavlja cijenu a kada smo mi bili(8mjesec 2008) rekla je kao iz pi*ke 800 eura a to se još dan danas nije dogodilo a rekla je kroz godinu dana da će to biti riješeno tako da je i ona za mene obična šarlatanka koja zna samo uzet novce

normalno da je šarlatanka, pa uvijek ima ovakve naivce koji će joj dat 800 eura
Evidentirano

You gotta be rich to be insane, losing your mind is not a luxury for the middle class.
Iris
run while you can.
ex-staff
Ovisnik

Thank You
-Given: 216
-Receive: 183

Awards
« Odgovor #33 : Listopad 29, 2010, 21:19 »

KOLIKO ???? 
Evidentirano

Pazite da jedete zdravo,nemojte pusit ni pit,ostanite fit,a krepajte u svakom slucaju.
Lea1903
Početnik
*

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0

Awards
« Odgovor #34 : Siječanj 20, 2011, 11:23 »

Ispričavam s svima onima koje sam možda izživcirao mojim pisanjem koje kad ga i ja sada čitam zaista izgleda da se preseravam. Zaista mi to nije bila namjera. Htio sam samo podijeliti dio svog iskustva sa vama koje sam prošao tokom svoje teške bolesti koju liječnici nisu mogli spriječiti. Znam da ovo nije tema i nikom ne želim nametati dali su u pravu ili ne. Dio mog znanja o tome o čemu sam pisao nije ništa prema znanju koje je posijano u našoj galaksiji. Čista nula ako me razumijete. Ono o čemu sam pisao je samo ono što sam naučio od svog učitalja iscjeljitelja, vidio na mnogim drugim primjerima koje je iscjeljivao, vidio stvari koje su neobjašnjive za ispričati itd. Ja ipak vjerujem zbog toga nisam više invalid koji nije mogao micati nogama i imao problem sa rukama (tipkam po jeftinoj tipkovnici) (upotrebljavam ruke HVALA BOGU!!!) Hodam, krečem se radim... Vjerujte nisam mogao ništa. Skoro 3 godine živio kao biljka. Sada je moj pogled na svijet drugačiji i izvinjavam se ako izgleda da  se preseravam. Eto neću više pisat o sličnim temema. Ako nekoga zanima ili ako nekom mogu pomoć neka mi se obrati direknim e-mailom. Ne, ne reklamiram se , nisam nikakav iscjeljitelj koji kopira druge makar osobno poznam takve, samo sam htio podijeliti (još jednom) dio svog iskustava i znanja o ovom dijelu mistike. Još jednom sorry!

MOLIM vas da mi pošaljete vaš mail kako bih vas kontaktirala.
Evidentirano
ian_gillan
Tko pod drugim jamu kopa nos :D:D
Ovisnik

Thank You
-Given: 10
-Receive: 112

I onda mi ove dvije navlakuše samo minuse daju...

Awards
« Odgovor #35 : Siječanj 20, 2011, 11:52 »

ja bih te  varalice sve zabranio.Kako ljudi mogu biti maloumni i slušat savjete osobe koja kao zna budućnost?Sami krojimo sebi sudbinu.Ako se nešto dogodi,bilo dobro ili loše,dogodi se sa razlogom.Ne zbog neke faking vračare
Evidentirano

"Mi smo kaubojci
i volimo pištolje
ubili smo šerifa
i karali sve drolje"

Ice
jxl
Nisam znao da ću ti vječno biti greška i uspomena
moderator
Ovisnik

Thank You
-Given: 19
-Receive: 166

Awards
« Odgovor #36 : Siječanj 20, 2011, 12:06 »

ja bih te  varalice sve zabranio.Kako ljudi mogu biti maloumni i slušat savjete osobe koja kao zna budućnost?Sami krojimo sebi sudbinu.Ako se nešto dogodi,bilo dobro ili loše,dogodi se sa razlogom.Ne zbog neke faking vračare

a neeeeee al ona to vidi... če da ti gata ...imaš bre love če da ti bude dobro čovek laže karta ne
Evidentirano

Ne kuni majko sina jedina koji pije za duše Hrvatskih ratnika...
 Str: 1 [2]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Forum-OPP | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.726 sekundi uz 27 upita.
Templates: 2: index (default), Display (default).
Sub templates: 4: init, main_above, main, main_below.
Language files: 4: index.croatian-utf8 (default), Modifications.croatian-utf8 (default), HidePost.croatian-utf8 (default), ThankYouPost.croatian-utf8 (default).
Files included: 17 - 664KB. (show)
Cache hits: 11: 0.00101s for 74762 bytes (show)
Queries used: 27.

[show queries]