lu
Administrator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 1415
-Receive: 703
|
 |
« Odgovor #25 : Srpanj 09, 2009, 12:08 » |
|
Pa trebalo je priječi preko svih saznanja koja sam imala o tebi! Strašna vještica!  Ko bi takvo čudovište uopće hti upoznati ili čak imati na forumu!  Ali, preživjela sam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 U usporedbi s onim ŠTO me okružuje ja sam mlada, a u usporedbi s onima TKO me okružuje, priznajem da sam stara. 
|
|
|
tigrica
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 8
-Receive: 12
|
 |
« Odgovor #26 : Kolovoz 17, 2009, 14:36 » |
|
Prekjučer je bila godina dana da sam se registrirala.  Bilo je svađa, lijepih trenutaka, suza na neke postove, ljutnje...i svega ostalog  Neko me vrijeme nije bilo pa sam se opet vratila i shvatila koliko sam toga propustila, jer ovdje ima divnih ljudi s kojima se može sve podijeliti i dobiti koristan savjer od njih. Tu sam iznosila svakakve strvari iz privatnog života ali to samo zato jer znam da ljudima ovdje mogu vjerovati, većini. Puno sam puta zaribala  ne čitajući upute, ali sve se riješilo po kratkom postupku. Čudi me da još nemam niti jednu opomenu  Mislim da sam dovoljno rekla 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Samo je jedna prava sreća u životu: voljeti i biti voljen. ❤
|
|
|
twinkielittlestar
moderator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 266
-Receive: 513
Kad bi svi, ljudi na svijetu...la la la...
|
 |
« Odgovor #27 : Kolovoz 18, 2009, 09:57 » |
|
Pa ja sam ovdje sasvim zadovoljna  Malo me ponekad muči to što dođe do nekih konflikata do kojih u stvarnosti ne bi došlo. Žao mi je da se nekad forsiraju neke stvari, uvjerenja... ili pak, pretjerano brane neka uvjerenja. Tu nas je toliko različitih i trebalo bi naučiti odvagnuti kad je potrebno reagirati, a kad nije. Jer nije uvijek nečije mišljenje napad na nekoga, nije uvijek neki komentar obrana, ne moramo se baš uvijek nepoznatima na forumu dokazivati i opravdavati. Svi se više manje volimo istaknut, pokazat da smo pametni, da znamo ovo ili ono ali nekad to izađe iz okvira normale da čak i sami forumaši kad zaglave u neku raspravu shvate da oni u biti nisu takvi i čudimo se sami sebi kako smo uopće do te mjere izazvani i da smo bez kontrole. Sve to smatram normalnim, samo nek se smanje malo ti osobni doživljaji "mene netko mrzi, ne voli, ne razumije, trale lale... " Voli vas vaša twinkie, koja ima sad takvu glavobolju da će popizdit! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I am a little  Ne mogu vas navući da dođete ali vas mogu natjerat da odete! 
|
|
|
eddy
skoro pa velika
Administrator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 722
-Receive: 535
|
 |
« Odgovor #28 : Kolovoz 20, 2009, 17:35 » |
|
Molim Vas da ne četate na ovoj temi. Kratko prokomentirati možete, ali osnovna ideja teme je da svatko (nakon nekog vremena na forumu) opiše kako se osjećao na početku a kako sada.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
vlado01
Ovisnik

Thank You
-Given: 14
-Receive: 138
Preljub je primjena demokracije na ljubav
|
 |
« Odgovor #29 : Prosinac 07, 2009, 14:27 » |
|
Molim Vas da ne četate na ovoj temi. Kratko prokomentirati možete, ali osnovna ideja teme je da svatko (nakon nekog vremena na forumu) opiše kako se osjećao na početku a kako sada.
evo ja ću po uputama kako sam se sojećao na početku iskreno nikako i dalje sam mišljenja da je uradjena velika pogreška na meni od strane odredjenih osoba zato imam 2 trokuta toliko sam bio ljut na sve da sam uradio auto ban ( ako tko treba upute nek pita ) jedno 2 i pol mjeseca nisam uopće dolazio na forum vratio sam se iskljucivo sa prijedlogom i sa ciljem da imamo radijo i ako je kampanja za radio pokrenuta u 8 mj 2009 ali nije bilo interesenata oko pomoci ostvarivanja a i same okolnosti su bile takve da onda se nebi upuštao u taj projekt tada danas hm danas opet je uradjena greška i da opet na meni pa stvarno razmišljam dali se to netko meni osvećuje za 8 mj 2009 , ok nek se osvećue nemam ništa protiv , dočim manje komunikacije tim bolje - ali to je jako nebi reko žalosno kad moramo takve korake poduzimati ali vidim da ovdje prolazi samo jedno dočim manje komunikacije tim si sretniji ??????? sve u svemu ostvario sam poslovni plan tj cisto dobrovoljni neprofitabilni plan u dogovoru sa lu imamo radijo, hvala lu vjerujem da sam opet od nekih korisnika dočekan na nož razumno radi onoga što sam radio u 8 mj ( i dalje tvrdim da nije moja greška ) iskreno ne mislim ništa niti imam mišljenje konkretno koje bi reko vrijeme ce pokazati svoje
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 07, 2009, 14:40 vlado01 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Zave
Trapi - trapi
moderator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 8
-Receive: 75
Volim se gibat, gibat, gibat
|
 |
« Odgovor #30 : Prosinac 16, 2010, 20:00 » |
|
Dijelovi ove poruke su sakriveni Registrirajte se Log-In da vidite sakriveni sadržaj. |
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 16, 2010, 20:09 Zave »
|
Evidentirano
|
Od kolijevke pa do groba najljepše je studentsko doba  "Kad izgubiš ponos, nisi izgubio ništa; kad izgubiš zdravlje, izgubio si pola; kad izgubiš volju, izgubio si sve.”
|
|
|
vlado01
Ovisnik

Thank You
-Given: 14
-Receive: 138
Preljub je primjena demokracije na ljubav
|
 |
« Odgovor #31 : Prosinac 16, 2010, 20:43 » |
|
evo ja ću po uputama kako sam se sojećao na početku iskreno nikako i dalje sam mišljenja da je uradjena velika pogreška na meni od strane odredjenih osoba zato imam 2 trokuta
toliko sam bio ljut na sve da sam uradio auto ban ( ako tko treba upute nek pita )
jedno 2 i pol mjeseca nisam uopće dolazio na forum
vratio sam se iskljucivo sa prijedlogom i sa ciljem da imamo radijo i ako je kampanja za radio pokrenuta u 8 mj 2009 ali nije bilo interesenata oko pomoci ostvarivanja a i same okolnosti su bile takve da onda se nebi upuštao u taj projekt tada
danas hm danas opet je uradjena greška i da opet na meni pa stvarno razmišljam dali se to netko meni osvećuje za 8 mj 2009 , ok nek se osvećue nemam ništa protiv , dočim manje komunikacije tim bolje - ali to je jako nebi reko žalosno kad moramo takve korake poduzimati
ali vidim da ovdje prolazi samo jedno dočim manje komunikacije tim si sretniji ???????
vjerujem da sam opet od nekih korisnika dočekan na nož razumno radi onoga što sam radio u 8 mj ( i dalje tvrdim da nije moja greška )
iskreno ne mislim ništa niti imam mišljenje konkretno koje bi reko vrijeme ce pokazati svoje
godinu dana prošlo nakon onog texta gore stanje nula bodova moj prvi bodovi je pisanje plavom bojom na forumu koja je uvrštna u pravila foruma na moju zaslugu i nagradu 20 bodova , da bi danas neki moderatori bez imalo frke (plava boja je boja tehičke podrške ) pisali plavom bojom - i onda mi neko kaže pravila su ista za sve jesu da samo neznam u kojoj godini i gdje , nikad nećemo biti isti , da ne bude zabune tehniča podrška za forum je force ne admini koji cijele postove plavom bojom , oni to mogu ja ne sve u svemu  dalje neću nabrajati ništa ali .......
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 16, 2010, 20:46 vlado01 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Guiness
moderator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 238
-Receive: 178
|
 |
« Odgovor #32 : Prosinac 17, 2010, 13:58 » |
|
Ma meni je super ovaj forum, nemam kaj drugo nadodat. Nisam osoba koja će se durit zbog nekih tam bodova, nit bi se durila da poberem ban, dapače onda bi zivkala zave il lu da mi vele kad je okupljanje  Nisam ni neki internet warrior pa da se kačim prek foruma a da se uživo userem i odbijam pričat s tom osobom. Ne mogu reč da mi život ovisi o forumu al recimo da mi je drago dok imam pristup njemu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
You gotta be rich to be insane, losing your mind is not a luxury for the middle class.
|
|
|
twinkielittlestar
moderator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #33 : Prosinac 17, 2010, 14:03 » |
|
Meni je tu ok. Zadovoljna sam sa komunikacijom i ljudima koje sad znam i van foruma. Ima onih s kojima se nisam uspjela razumjeti i tako je i ostalo do danas ali nema veze. Pa nismo baš svi sa svakim kompatibilni. I to je u redu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Iris
run while you can.
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 216
-Receive: 183
|
 |
« Odgovor #34 : Prosinac 17, 2010, 15:02 » |
|
godinu dana prošlo nakon onog texta gore stanje nula bodova moj prvi bodovi je pisanje plavom bojom na forumu koja je uvrštna u pravila foruma na moju zaslugu i nagradu 20 bodova , da bi danas neki moderatori bez imalo frke (plava boja je boja tehičke podrške ) pisali plavom bojom - i onda mi neko kaže pravila su ista za sve jesu da samo neznam u kojoj godini i gdje , nikad nećemo biti isti , da ne bude zabune tehniča podrška za forum je force ne admini koji cijele postove plavom bojom , oni to mogu ja ne sve u svemu  dalje neću nabrajati ništa ali ....... Jebote,jel si ti ikada o bilo cemu napisao ista pozitivnog ili i inace u zivotu svima prvo gledas mane i samo kritiziras ? Nije lose dati kritiku,al kad dajes kritiku,dodas i nesto pozitivno,a sigurno ga ima na ovom forumu,inace ti ne bi bio ovdje ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Pazite da jedete zdravo,nemojte pusit ni pit,ostanite fit,a krepajte u svakom slucaju.
|
|
|
Flekica
ex cvjetić
Mudrica

Spol: 
Thank You
-Given: 9
-Receive: 4
~crveni obraščići
|
 |
« Odgovor #35 : Prosinac 27, 2010, 15:36 » |
|
Nekad i sada  Nekada: Kada sam došla na ovaj forum odmah mi se svidjeo jer je forum pun pozitivne energije koja meni ponekad toliko fali. Uživala sam u forumu i sate i sate provodila na njemu i zabavljala se u igraonici  i na životinjskom carstvu. Prije svega lu, a kasnije i svi ostali dočekali su me objeručke, sretni što imaju još jednog člana na forumu  U to je vrijeme bilo neke riječi o blogu na kojem sam i ja trebala sudjelovati i uređivati boxove sa citatima no to nije išlo baš uspješno kako je trebalo  . Nikako se nismo mogli dogovoriti. A onda sam ja nestala i nije me bilo godinu i pol  Sada: Što se promijenilo? Ljudi su i dalje optimistični, vedri i spremni na razgovor o bilo kojim temama, nema svađa, a ako ih i ima ja ne sudjelujem u njima jer mi je to bez veze  . Smajlići su ovdje i opet provodim sate na opp-u i na temama kao što je životinjsko carstvo i igraonica, ali i ostalim temama. Članova je više što mi se sviđa, a stara ekipa još je ovdje Jako sam zadovoljna ovim forumom i svemu što se na njemu događa i kako napreduje. Nadam se da ću i upoznati neke od vas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
~Život je zavežljaj malih stvari. 
|
|
|
Lex
Blebetalo

Spol: 
Thank You
-Given: 3
-Receive: 4
|
 |
« Odgovor #36 : Siječanj 08, 2011, 14:46 » |
|
Eto ja sam se medju prvima registrirao bio na ovome forumu, sjecam se svih onih djecijih konflikata, zezancije i svakakvih ljubomornih ispada ovdje, tu su se čak i zaljubljivali, imali tajne nekakve, u sakrivenim forumima se tračalo, svašta se radilo, nisam požalio nit jednu stvar koju sam ovdje napisao, priznajem puno sam ovdje proveo vremena i radio što nisam smio, kriva je eto bila uvijek ta jedna cura =) .... no eto to je povijest, sada su se ljudi promjenili druga je okolina, ja sam stariji i pametniji prije svega, forum vidim i dalje ima istih okrutnih internet šema... no takav je mentalitet ljudi na internetu .... nevalja se previše mješati u sve isvašta ... al tako je kad nemate što drugo osim foruma i ove okoline.... uvijek sam volio se druziti bezobzira na svoju narav ... prelazio sam preko mnogih prepreka na ovome forumu ... dozivio sve i svašta .. tu je čak bilo i suza ... i forum se uništavao ... ljudi su se voljeli ... neki se i mrzili .. pisale se osmrtnice i svakakve ruzne prijetnje su padale ... sjecam se ko jučer svih tih drama ... smijem se danas svemu... forum je bio uvijek zabavam i bit će vidim ... sve u svemu jedno veliko iskustvo za mene =) Eto namjerno ću se potpisati (bezobzira što mnogi već znaju) Lijepi pozdrav.. Blackking ( http://www.forum-opp.com/index.php?action=profile;u=90 ) =)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
nova
Početnik
Thank You
-Given: 0
-Receive: 0
|
 |
« Odgovor #37 : Siječanj 08, 2011, 19:10 » |
|
ja samo mogu reči...hvala za druženje bez pitanja i propitkivanja zašto me nije bilo ili nešto u tome stilu...a nije bilo jednostavno pojaviti se i praviti se da je to sasvim normalno....mislim da ste svi jedna prava ekipa....nadam se da ću u neko doba i ja biti dio nje.....i netko reče...pa šta,nismo svi kompatibilni...i to je posve ok...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
twinkielittlestar
moderator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #38 : Siječanj 08, 2011, 22:44 » |
|
Ja sam rekla da nismo svi kompatibilni 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Bijela.ptica
Piskaralo

Spol: 
Thank You
-Receive: 3
|
 |
« Odgovor #39 : Travanj 02, 2011, 21:41 » |
|
Kao i na početku, jednako ste mi zanimljivi i nekako se osjećam kao kod kuće kad sam tu...  Samo ja se znam pogubiti u bezbroj tema  pa krivo stavim post. To je samo zato što brzam brzam he  pa mi bude  kad pogrješim. Sve pohvale administratorima, toliko su ažurni i dobri  da je to ludilo, skidam kapu! Teme su super, osjećam da su forumaši iskreni i dobri. Zato se nakon lutanja ipak vraćam ponovno do ovog foruma  Baš ste mi dragi i svih nekako volim eto 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
nnnn_nnnn
Piskaralo

Spol: 
Thank You
-Given: 6
-Receive: 2
|
 |
« Odgovor #40 : Travanj 30, 2011, 11:09 » |
|
Jako dobro mjesto gdje se covjek ugodno osjeca. Najbolji forum koji sam posjetio  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
RustyNail
Balun,vino,trava,al se nije uništava
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 56
-Receive: 132
|
 |
« Odgovor #41 : Veljača 07, 2012, 16:04 » |
|
Evo Eddy mi je jutros dala zanjimljivu ideju.Budući da mi je ovo tisućiti post valjalo bi i nešto pametno napisat  Neda mi se pisat neke srcedrapateljske priče,to sam obavio ovdje: http://www.forum-opp.com/index.php?topic=18780.25#lastPost  Uglavnom,sve što sam onda napisao još uvijek mislim uz dodatak da sam neke forumaša još i bolje upoznao(nažalost samo kroz postove) i o većini imam još i bolje mišljenje. Nije mi ovaj forum promijenio ili unaprijedio život niti išta tako dramatično ali svejedno mi je drago što sam dio njega i ne žalim ni jedne minute provedene ovdje. i još nešto,ako se ko zatekne skroooz dolje na jugu Hrvatske(Dubrovnik,Cavtat i okolica)nek se javi.Ja plaćam kavu,piće,večeru.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lu
Administrator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 1415
-Receive: 703
|
 |
« Odgovor #42 : Veljača 07, 2012, 16:44 » |
|
Joj rusty, baš sli našao dobru temu za svoj jubilarni 1000-ti post  Upravo sam ponovo pročitala sve ovdje napisano i nekako mi je toplo oko srca.  Žao mi je što dobrog dijela onih koji su tu pisali nema ovdje baš prečesto, ali to je život. Volim vas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 U usporedbi s onim ŠTO me okružuje ja sam mlada, a u usporedbi s onima TKO me okružuje, priznajem da sam stara. 
|
|
|
Mladjan96
Početnik
Spol: 
Thank You
-Receive: 0
|
 |
« Odgovor #43 : Ožujak 21, 2012, 11:13 » |
|
Meni se puno dopada ovaj forum, puno zanimljivi tema i puno zdravi odgovora. Super!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|