Vilena
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 87
-Receive: 74
|
 |
« Odgovor #75 : Prosinac 07, 2009, 22:58 » |
|
 Hvala svima  Hvala svima koji su me zvali  Evo  Imali smo grozna dan  na putu kući iz vrtića mi je 4-5 puta izgubila svijest,dok sam došla kući je došla svijesti ali se tužila za glavobolju pa sam sa njom na hitnu u Goricu,imala mi je proziran pogled i uplašila me  Iz Gorice su nas hitno poslali za Zagreb gdje smo čekali nalaze i naravno stariju službu Hitne  Dijagnoza-cerebralni napad  Status-tahikardija(često kod nje),jasan intencijski tremor (drhtavica),MTR se teže izazivaju (refleksi na nogama),nestabilna. (ukratko) Pošto nema dežurnog neurologa preporučeno nam je da se vratimo sutra ujutro.
Sve u svemu,jako me uplašila  drago mi je da je doma ali....  Iskreno ne znam  Još jednom hvala svima  draga što god i kad kof u bilo koje doba noći dana trebaš, zovni me  sutra te obavezno zvrcnem  držite mi se  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"once there was a time when no man had ever touched the earth all that has been built was balanced and so was man's birth come with me and you'll see..."
|
|
|
lu
Administrator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 552
-Receive: 267
|
 |
« Odgovor #76 : Prosinac 08, 2009, 12:50 » |
|
Cassy je na rubu živaca!  Doktoricu je ulovila na hodniku i ova joj rekla da nemaju mjesta u bolnici i nek dođe 20. 01.!  Ok napravili su joj CT i valjda nema nekakvih većih odstupanja od njezinog prijašnjeg stanja! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ko ne pije, admin nije 
|
|
|
kiss
Rođena s vukovima!
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 130
-Receive: 73
|
 |
« Odgovor #77 : Prosinac 08, 2009, 12:51 » |
|
Ma joj, kako tu doktoricu nije sram više. Da je žena mora hvatati po hodniku..Strašno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
•●●• .♥♥♥ ~ Sve Sto Radim Ispadne po Mome...Zajebana Jesam Al Takvu Me Vole ღ •●●• ♥
|
|
|
twinkielittlestar
Moderator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 107
-Receive: 203
Kad bi svi, ljudi na svijetu...la la la...
|
 |
« Odgovor #78 : Prosinac 08, 2009, 12:54 » |
|
Tata od moje prijateljice uvijek govori nešto što je jednom čuo. A to je da je šuster savjesniji od doktora. Zašto? Zato što kad dođeš kod šustera da ti popravi ili napravi neke cipele, reći će ti ako to ne zna ili ne može. Ali doktor ti nikad neće reći to isto... Ako ste shvatili poantu... Žao mi je. Već smo toliko puta sažvakali varijacije na temu zdravstva i doktora i opet se čovjek bez obzira na to iz početka iznenađuje nekim nebulozama 
|
I am a little  Ne mogu vas navući da dođete ali vas mogu natjerat da odete! 
|
|
|
♪♫ Cassidy ♫♪
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 109
-Receive: 131
|
 |
« Odgovor #79 : Prosinac 08, 2009, 18:01 » |
|
 Moram samo ispraviti Lu u činjenici a nisu napravili CT nego EEG  CT im je valjda preskup  Iskreno želim prespavati i sutra ujutro "trijezne" glave i odmorna naći drugog doktora 
Ujutro kad smo krenule za Zagreb,ponovilo se  nije reagirala  samo se "spustila",omlohavila  pokušala sam ju dozvati,rukom sam ju gurkala ali ništa....a gdje stati? Ja u sred prometa,četiri trake,nigdje ne možeš stati  samo sam htjela što prije doći do doktora  na kraju od doktora ništa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
kiss
Rođena s vukovima!
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #80 : Prosinac 08, 2009, 18:06 » |
|
Ma neznam Cassy, da zaista potražiš nekog drugog doktora  Ova se malo previše zeza sa time  Ja bi ti preporučila našu neuropedijatricu, ali Sisak ti nije pri ruci, a i kod nas nema baš tih specijalista previše.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
•●●• .♥♥♥ ~ Sve Sto Radim Ispadne po Mome...Zajebana Jesam Al Takvu Me Vole ღ •●●• ♥
|
|
|
♪♫ Cassidy ♫♪
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #81 : Prosinac 08, 2009, 18:13 » |
|
Evo ponudila mi se frendica da će pokušati srediti nešto u drugoj bolnici....sutra sam opet u pohodima jer me poćelo biti strah  Ovoj biće nije do posla...zvala sam Novu bolnicu-nemaju neuropedijatra tako da sada idem dalje...možda se sredi za Klaićevu neka veza  Ali smatram da ću opet ići od vrata do vrata 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Vilena
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #82 : Prosinac 08, 2009, 18:53 » |
|
sredit će se to  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"once there was a time when no man had ever touched the earth all that has been built was balanced and so was man's birth come with me and you'll see..."
|
|
|
butterfly5
b.i.t.c.h.
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 27
-Receive: 56
|
 |
« Odgovor #83 : Prosinac 08, 2009, 19:58 » |
|
 da pronađes jednog normalnog doktora i da sve bude u redu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ღ kača ღ
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 37
-Receive: 100
|
 |
« Odgovor #84 : Prosinac 08, 2009, 22:33 » |
|
Kety je sad opet imala napadaj  . Ne znam što će sada s njom na hitnu ili što  . Javim novosti  . Pozdravila vas Cassy  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lu
Administrator
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 552
-Receive: 267
|
 |
« Odgovor #85 : Prosinac 08, 2009, 22:36 » |
|
Ja bih zvala hitnu da dođe doma i da ju eventualno odvezu u bolnicu. I tako bih zivkala ako treba i 10 puta dnevno dok im ne dosadi i ne riješe problem!  Glupo je vozikati sim-tam nije gorica iza ugla.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ko ne pije, admin nije 
|
|
|
Vilena
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #86 : Prosinac 08, 2009, 22:38 » |
|
rekla mi je...  a bila je ok cijeli dan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ღ kača ღ
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #87 : Prosinac 08, 2009, 22:40 » |
|
rekla mi je...  a bila je ok cijeli dan  Nije danas bila ok cijeli dan, imala je napadaj popodne  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Vilena
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #88 : Prosinac 08, 2009, 22:42 » |
|
ujutro kad su išle u bolnicu, popodne sam provela s njima 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
kiss
Rođena s vukovima!
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #89 : Prosinac 08, 2009, 23:09 » |
|
Nemrem vjerovat  - Automatski spojen post: Prosinac 08, 2009, 23:12 - Jesu opet otišle za Zagreb?
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 08, 2009, 23:12 kiss »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Vilena
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #90 : Prosinac 08, 2009, 23:12 » |
|
ljuovi di je optimizam, bit će sve ok  dobila je klizmu, spavati će i odmoriti ipak su to već 2 dana, djete je izmoreno i cassy bi trebala malo odmoriti  kakva hitna, mislim da nema potrebe za tim, samo jedan dobar san da malo dođu k sebi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ღ kača ღ
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #91 : Prosinac 08, 2009, 23:14 » |
|
Ovo je žalosno da nitko ne reagira na ovakve stvari  . Optimizam je tu, ali nije lijepo čitat niti čut takve stvari  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Vilena
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #92 : Prosinac 08, 2009, 23:15 » |
|
apsolutno se slažem, hebeno zdravstvo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ღ kača ღ
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #93 : Prosinac 08, 2009, 23:16 » |
|
apsolutno se slažem, hebeno zdravstvo  I nažalost nije jedina takva, ali da našem zdravstvu treba lagat ili imat se dobra žnjora, teba  .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
butterfly5
b.i.t.c.h.
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Given: 27
-Receive: 56
|
 |
« Odgovor #94 : Prosinac 08, 2009, 23:19 » |
|
ma zdravstvo nam je za kiki  al bude sve ok s cass i malenom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
♪♫ Cassidy ♫♪
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #95 : Prosinac 09, 2009, 10:48 » |
|
Evo nas  Kety još spava i imali smo "mirnu" noć  Puse velike svima 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
kiss
Rođena s vukovima!
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #96 : Prosinac 09, 2009, 10:48 » |
|
Ajde super, baš krenuh pitati jel te ko čuo? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
♪♫ Cassidy ♫♪
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #97 : Prosinac 09, 2009, 21:39 » |
|
Evo da pri kraju današnjeg dana napišem mali "osvrt"  Smatram da je Kety sinoć bila umorna od svega i jednostavno moguće da je osjetila i moju napetost i zabrinutost i došlo je do Epi napada koji kod nje nije toliko rijetko i već smo se navikle na to ali i ja sama sam bila umorna pa sam reagirala malo burnije i naravno otišla sa kompa što je Kaču i Vilenu ostavio malo pod "šokom"  Pošto su bili dani kakvi jesu dala sam joj klizmu,ne toliko radi samog napada koliko radi preventive mogućih daljnjih napada i da se odmori. Naravno,radi klizme je Kety odspavala cijelu noć,mirno i bez problema.Ujutro sam ju oko pol 11 morala probuditi jer nam se odmicalo vrijeme za lijekove a to ne smijem dopustiti. Danas je dan prošao relativno mirno pošto je svaki puta dan nakon napada "tromija",mirnija i nezainteresirana,ali kako sam ja već naviknula na to onda niti ne radim paniku.Mogu reći da je danas bila ok. Hvala svima na svemu,hvala na riječima podrške Hvala svima koji su mi slali sms-ove i zvali me ovih dana da bi se raspitali o novostima  Čim budem znala nešto novoga budem vam javila i napisala tu 
Evo da tu napišem da razmatram o jednom liječenju,to je više moje nekakvo traženje izlaza i riješenja ali bez izlaza i riješenja  Naime liječenje je skupo i ja za to nemam para ali....  moram napisati sve što se događa i događalo,sve dijagnoze i kako te kad su postavljene...možda....možda ako ne bude liječena kod njih možda ukažu na nešto što doktorima u bolnici nikad nije palo na pamet....Iskreno ne znam samo....nešto i sama moram napraviti a ovo...vidjet ću  Puse velike svima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
♪♫ Cassidy ♫♪
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
|
 |
« Odgovor #98 : Siječanj 10, 2010, 15:26 » |
|
Nisam dugo tu pisala  Ali iskreno ništa novoga niti nemam napisati  Odgovora još nisam dobila tako da ništa niti ne znam,dobila sam samo obavjest da su papiri na razmatranju (obradi)...ali čisto sumnjam da će išta biti od toga  Evo već dva dana se događa to da 2-3 sata nakon popijenog lijeka ona dobije napadaj  Zašto? Nemam pojma  Navećer,oko ponoći evo dvije noći za redom noćni napadi,i to skoro pa u isto vrijeme  Ne znam  Sad rućala...ne želim ju hraniti jer donekle još uvijek jede sama ali siroće  jedva nagrabi juhu koliko joj se rukice tresu i onda nikako primaknuti ustima  pa se zalije,ili pola juhe ode van žlice od tremora ili se siroće lupi žlicom po nosu  Ali,dok god može koliko toliko sama neću ju hraniti  ipak popapa i ne vidim da joj je problem,da ju to mući  Eto,toliko od mene ovog trena.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
alexia
dj alexia
ex-staff
Ovisnik

Spol: 
Thank You
-Receive: 51
|
 |
« Odgovor #99 : Siječanj 10, 2010, 15:37 » |
|
iskreno neznam što da ti kažem, znam da je sažaljenje najmanje što trebaš. Jer Kety je jedno preslako dijete i ja se nadam da će biti bolje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
...ma koga lažem volim te... srce u meni presudit će da ipak ne kažem "ne" kad vratiš se
|
|
|
|