Forum-OPP
Svibanj 20, 2013, 00:07 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Forum   Pomoć KONTAKT Igre Pravila Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Lino nam odlazi!  (Posjeta: 1235 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ღ kača ღ
Ovisnik

Spol: Ženski

Thank You
-Given: 49
-Receive: 161

Awards
« : Siječanj 27, 2010, 13:05 »

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije više ne želi biti na klupi Hrvatske zbog "mržnje, zavisti, netolerancije, nepovjerenja, nerazumijevanja..."

Izbornik hrvatske reprezentacije Lino Červar najnormalnije je odradio konferenciju za novinare dan uoči utakmice s Danskom, a onda rekao:
- Imam nešto za objaviti.
Izvadio je papir i suznih očiju počeo čitati:
- Budući da s HRS-om imam ugovor do kraja EP-a u Austriji 2010. godine, neovisno o tome što u ugovoru piše da traje do ljeta, najavljujem svoj odlazak s mjesta izbornika nakon završetka natjecanja. Jedan od razloga je to što postoji veliko nepovjerenje prema ovoj reprezentaciji, koja je kombinacija mladih i starijih, iskusnih igrača. Postoji veliko nepovjerenje i oko mene te oko projekta hrvatske rukometne reprezentacija za Olimpijske igre u Londonu. To je pogubno za budućnost hrvatskog rukometa, evidentan je otpor prema promjenama, a promjene nose uspjeh. To najbolje govore komentari o nama i našim igrama na ovom EP-u. Imamo pet utakmica bez poraza, a o nama se priča i piše samo loše. Najmlađa smo momčad na ovom EP-u, drastično smo oslabljeni bez Valčića i Lackovića. Umjesto da nam se daje potpora za projekt OI 2012, umjesto da se govori o tome kako se promoviraju mladi igrači, nas se kritizira. U takvim okolnostima, u takvoj nepodnošljivoj atmosferi, u sferi mržnje, zavisti, netolerancije, nepovjerenja, nerazumijevanja, nepoštivanja svoje djece i ljudi, ja jednostavno ne mogu raditi.
Kao logičan čin nameće se zaključak da će HRS nakon ovog EP-a morati odrediti novog izbornika. Za sve do sada učinjeno od sveg srca čestitam igračima na dosadašnjim rezultatima. Na ovom prvenstvu iza nas su ostale brojne velesile - rekao je Červar.

24sata
Evidentirano
0 plus
ex-staff
Ovisnik

Spol: Muški

Thank You
-Given: 14
-Receive: 24

Awards
« Odgovor #1 : Siječanj 27, 2010, 13:14 »

s jedne strane mi je drago dok s druge nije... 

bumo vidli,još se to sve preokrene 
Evidentirano
Sun
*teta iz klaonice*
Ovisnik

Thank You
-Given: 151
-Receive: 168

Awards
« Odgovor #2 : Siječanj 27, 2010, 13:16 »

kaj nije on već "odlazil"
Evidentirano

ja ne svijetlim, ja sijevam
ian_gillan
Tko pod drugim jamu kopa nos :D:D
Ovisnik

Thank You
-Given: 10
-Receive: 112

I onda mi ove dvije navlakuše samo minuse daju...

Awards
« Odgovor #3 : Siječanj 27, 2010, 14:49 »

šteta.Novinari su kod nas posebna sorta.Uvijek spremni kritizirati bez obzira na činjenično stanje.prava šteta
Evidentirano

"Mi smo kaubojci
i volimo pištolje
ubili smo šerifa
i karali sve drolje"

Ice
jxl
Nisam znao da ću ti vječno biti greška i uspomena
Moderator
Ovisnik

Thank You
-Given: 19
-Receive: 166

Awards
« Odgovor #4 : Siječanj 27, 2010, 14:59 »

jes ne znam kaj da velim ...žal mi je kaj ide al situacija mu je takva kakva je ...sigurno da je teško raditi sa kombinacijom mladih i starijih igrača sjetite se samo 2002 nogometa ...  to je isto bila kombinacija mladosti i starosti tak da se nebi čudil da se idućih par godina hrvatska rukometna reprezentacija nađe u problemu i izostanu rezultati ak ode lino   

novinari...pa niko ih ne voli samo jedino im valjda Mamić ima muda reči kaj ih ide 
Evidentirano

Ne kuni majko sina jedina koji pije za duše Hrvatskih ratnika...
0 plus
ex-staff
Ovisnik

Thank You

Awards
« Odgovor #5 : Siječanj 27, 2010, 16:28 »

http://www.24sata.hr/sport/zoran-gobac-lino-je-samo-htio-izazvati-pozitivan-sok/156004/

nije dugo trajalo 
Evidentirano
vlado01
Ovisnik

Thank You
-Receive: 138

Preljub je primjena demokracije na ljubav

• Awards

• Awards
    « Odgovor #6 : Siječanj 27, 2010, 16:30 »

svatko je zamjenjiv pa i lino  

e sad zašto nema ovih igrača : fale : Petar Metličić, Goran Šprem , Davor Dominiković, Tonči Valčić , Blaženko Lacković , Mirza Džomba Renato Sulić
    sa njima smo osvojili srebro  tunis  bili smo vice prvaci svijeta

neki neće d aigraju dok je on trener itd  uglavnom svadja sa linom  

lino je uspješan trener puno je donio  ali ako mu se ide nek ide
    Evidentirano

butterfly5
    gnjavež ^.^
    ex-staff
    Ovisnik

Thank You
    -Given: 34
    -Receive: 60

moje čupavo čudo ^.^

Awards
    « Odgovor #7 : Siječanj 27, 2010, 16:33 »

ma nebu on nikud isel    
    Evidentirano

Moći zagrliti onoga koga voliš kad god to poželiš - kakav je to luksuz!
    0 plus
    ex-staff
    Ovisnik

Thank You

Awards
    « Odgovor #8 : Siječanj 27, 2010, 16:52 »

svatko je zamjenjiv pa i lino  

e sad zašto nema ovih igrača : fale : Petar Metličić, Goran Šprem , Davor Dominiković, Tonči Valčić , Blaženko Lacković , Mirza Džomba Renato Sulić
    sa njima smo osvojili srebro  tunis  bili smo vice prvaci svijeta

Naravno.Možda je vrijeme za mlađe.
    A navedenim velikanima bi nadodao dugogodišnjeg ministra naše obrane Denisa Špoljarića. I tvrdim da bi ta ekipa dobila ovu danas...
    S tim da su Valčić i Lacković i sad aktivni...
    Evidentirano
    ღ kača ღ
    Ovisnik

Thank You
    -Given: 49
    -Receive: 161

Awards
    « Odgovor #9 : Siječanj 27, 2010, 16:53 »

Plus, zašto nisi zadovoljan s Linom?
    Evidentirano
    xnet
    ex-staff
    Ovisnik

Thank You
    -Given: 82
    -Receive: 40

Lud, zbunjen, normalan ....

WWW Awards
    « Odgovor #10 : Siječanj 27, 2010, 19:42 »

s jedne strane mi je drago dok s druge nije... 

bumo vidli,još se to sve preokrene 

Nikad se ne zna, možda i ostane ako osvojimo odličje ....
    Evidentirano

Ljubav je izvanredan cvijet, ali treba imati hrabrosti da se ubere na ivici užasnog ponora.   (Stendhal)
    0 plus
    ex-staff
    Ovisnik

Thank You

Awards
    « Odgovor #11 : Siječanj 27, 2010, 22:52 »

Plus, zašto nisi zadovoljan s Linom?

nema autoritet.balić vodi momčad.daj pogle samo upute za vrijeme time outa:idemo zabit gol i ne primit ga. 
    Jel za to treba bit stručnjak????

na vrlo ružan način poterao je velikane iz repke.bez hvala.koji su bili puno prije njega tu.
    i pogle sad,ako se ne daj Bože ne plasiramo u polufinale...

i najniže od sve,a ne govorim to zato jel ne volim određenu stranu,koji k... se miješa politika u sport???
    Evidentirano
    dobra.vila
    babica
    Ovisnik

Thank You
    -Given: 99
    -Receive: 57

°ninapenda wewe°

Awards
    « Odgovor #12 : Siječanj 28, 2010, 00:52 »

Slažem se velikim djelom sa plusom. Mislim da je Lino svoje u repki odradil. Daleko od tog da mu ne treba bit zahvalan. Jako puno je on učinio za repku, ali vrijeme je za nove ljude.
    Osobno imam osjećaj da Lino iz sebe radi žrtveno janje, da je previše nacionalistički "nastrojen" (molim da me se krivo ne shvati) i djeluje mi dosta patetično.

Evidentirano

Pristao sam bit ću sve što hoće..
    ian_gillan
    Ovisnik

Thank You

Awards
    « Odgovor #13 : Siječanj 28, 2010, 18:30 »

Nemojte biti smiješni.Ovo prvenstvo jest testiranje mladih igrača.Tko kaže da su Metličić,Dominiković i Špoljarić otpisani?
    A daj mi molim te reci tko bi zamjenio Červara??Daj mi jednu adekvatnu zamjenu??
    Jedino tko ga možda zamjeniti su Zovko i Kljajić s tim da je Kljajić otišao sa kormila repke kada ga je Božidar Jović stjerao u kurac,a on nije stjerao njega iz repke .
    Autoritet??Balić je autoritet na terenu,netko tamo mora biti.A one trenerske pauze od minutu ne služe za slaganje dubokoumne taktike,nego za predah i dizanje morala .Taktika se,ako nisi skužio radi prije meča.Nitko nije osvojio toliko medalja,a svi ga blate.Ne kažem da je on savršen,ma daleko od toga,ali ljudi,daj se malo skulirajte
    Evidentirano

"Mi smo kaubojci
    i volimo pištolje
    ubili smo šerifa
    i karali sve drolje"

Ice
    xnet
    ex-staff
    Ovisnik

Thank You
    -Given: 82
    -Receive: 40

Lud, zbunjen, normalan ....

WWW Awards
    « Odgovor #14 : Siječanj 28, 2010, 18:38 »

Nemojte biti smiješni.Ovo prvenstvo jest testiranje mladih igrača.Tko kaže da su Metličić,Dominiković i Špoljarić otpisani?
    A daj mi molim te reci tko bi zamjenio Červara??Daj mi jednu adekvatnu zamjenu??
    Jedino tko ga možda zamjeniti su Zovko i Kljajić s tim da je Kljajić otišao sa kormila repke kada ga je Božidar Jović stjerao u kurac,a on nije stjerao njega iz repke .
    Autoritet??Balić je autoritet na terenu,netko tamo mora biti.A one trenerske pauze od minutu ne služe za slaganje dubokoumne taktike,nego za predah i dizanje morala .Taktika se,ako nisi skužio radi prije meča.Nitko nije osvojio toliko medalja,a svi ga blate.Ne kažem da je on savršen,ma daleko od toga,ali ljudi,daj se malo skulirajte

Možda Velimir Kljaić ?!  
    Evidentirano

Ljubav je izvanredan cvijet, ali treba imati hrabrosti da se ubere na ivici užasnog ponora.   (Stendhal)
    ian_gillan
    Ovisnik

Thank You

Awards
    « Odgovor #15 : Siječanj 28, 2010, 18:39 »

To sam gore napisao,s tim da je kljajić imao manje uspjeha nego što ih je Lino imao
    Evidentirano

"Mi smo kaubojci
    i volimo pištolje
    ubili smo šerifa
    i karali sve drolje"

Ice
    0 plus
    ex-staff
    Ovisnik

Thank You

Awards
    « Odgovor #16 : Siječanj 29, 2010, 00:04 »

možda Irfan Smajlagić,još jedan kojeg je lino oteral?ili Goluža? 
    Evidentirano
    boa
    Ovisnik

Thank You
    -Given: 8
    -Receive: 110

Awards
    « Odgovor #17 : Siječanj 29, 2010, 00:27 »

Nek ode vec jednom, dosadan je vise sa tim "odlazim, nemogu vise ovako..."

Evidentirano
    kesty
    ex-staff
    Ovisnik

Thank You
    -Given: 63
    -Receive: 32

Awards
    « Odgovor #18 : Veljača 03, 2010, 07:45 »

Červar napušta Hrvatsku i postaje trener Makedonije?

'Bilo je dosta priče o preuzimanju makedonske reprezentacije, ali ni s kim nisam službeno pregovarao niti išta potpisao. To je sigurno jedna od opcija', poručio je Červar iz Skoplja nakon što mu je istekao ugovor s HRS-om.
    Nakon što se misteriozno nije pojavio na dočeku u Zračnoj luci Pleso, kao ni na primanju za srebrne rukometaše u Banskim dvorima kod premijerke Jadranke Kosor, Lino Červar se napokon ukazao – u HTV-ovoj emisiji Otvoreno. U njoj je objasnio razloge svog izostanka.

"To su opet preuveličali 'dobronamjernici', no ne mogu oni srušiti kult reprezentacije. Ja sam još sinoć okupio igrače u svlačionici i rekao sam zašto ne idem s njima. Morao sam hitno u Skoplje jer nam počinju klupske pripreme", objasnio je umaški stručnjak, koji je dao i svoj sažetak nastupa u Austriji.

"Sretan sam i ponosan. Ovo nam je šesta medalja u posljednjih sedam godina, deveto polufinale na zadnjih deset natjecanja. I nema sumnje da je hrvatska rukometna reprezentacija najtrofejniji sportski kolektiv u državi. U finalu nam je nedostajalo iskustva, no bilo smo ravnopravni Francuskoj i ostavili smo dobar dojam", dodao je Červar i potom objasnio epizodu s ostavkom.

"Imam ideju kako doći do cilja, borio sam se za nju, ali sam vidio da se stvara klima protiv pomlađivanja reprezentacije, a to je pogrešno", počeo je Lino, a potom se obrušio na medije.

"Znam da su vlasnici medija stranci, ali Hrvatsku treba ljubiti i poštovati. Novinari trebaju znati da ja nisam od jučer, završio sam novinarstvo, čak sam bio i urednik jednih malih novina. Mi se danas trebamo boriti za slobodno novinarstvo, da novinari pišu po svojoj savjesti. Ti novinari nikad ne bi pisali protiv mene da nije njihovih urednika i vlasnika medija", rekao je Červar i nastavio:
    http://www.youtube.com/watch?v=B1xNj-TAfd0&feature=player_embedded

"Podvrgnut sam javnom linču šačice ljudi koji me ne mogu smisliti. Pisali su neistine, proglašavali me bjeguncem, sve same laži. Zašto? Zato što ja ne priznajem rukomet koji se stvara u kavanama. Ja sam najtrofejniji hrvatski izbornik, ima 15 trofeja, što klupskih što reprezentativnih, napisao sam dvije knjige, proglašen sam za najboljeg izbornika na svijetu, vodio sam reprezentaciju svijeta... Što još trebam napraviti?", upitao se Mago di Umago, koji je opet vratio na ostavku.

"Meni je ugovor s Hrvatskim rukometnim savezom istekao nakon ovog EP-a u Austriji. Razgovori tek trebaju početi oko novog mandata. Dakle, nema tu nikakvog bijega ili nečeg drugoga", naglasio je hrvatski izbornik, no pojavila se priča da bi mogao preuzeti i reprezentaciju države u kojoj trenutno zarađuje za kruh – Makedoniju.

"Bilo je dosta priče o preuzimanju makedonske reprezentacije, ali ni s kim nisam službeno pregovarao niti išta potpisao, tako da je moja savjest potpuno čista. To je sigurno jedna od opcija, ali i drugi bi voljeli to mjesto", otkrio je Červar nešto ranije Sportskim novostima.

U Otvorenom je objasnio i svoj odnos s Balićem, za kojeg je rekao kako je vrhunski igrač koji je možda trebao dobiti i titulu najboljeg na netom završenom EP-u. Problem kod njih dvojice je tvrdoglavost.

"Ja sam tvrdoglav i ako nešto nije u redu, reći ću svoj mišljenje. Ako treba kritizirati Balića, onda ću ga kritizirati kad to zasluži. A i on je tvrdoglav, pa smo po tome slični", istaknuo je Červar i na kraju poručio:

"Vidio sam da su Francuzi u padu i u Londonu možemo osvojiti treće olimpijsko zlato za Hrvatsku."

Net.hr

Još jedan link:

http://www.net.hr/sport/page/2010/02/01/0793006.html

Evidentirano

Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu. Zatim ju je poljubio i rekao: "Voljet ću te dok i posljednja ruža ne uvene".
    jxl
    Nisam znao da ću ti vječno biti greška i uspomena
    Moderator
    Ovisnik

Thank You
    -Given: 19
    -Receive: 166

Awards
    « Odgovor #19 : Veljača 03, 2010, 11:48 »

iduće finale Hvatska : Makedonija 
    Evidentirano

Ne kuni majko sina jedina koji pije za duše Hrvatskih ratnika...
    masiracha
    original
    moderator
    Ovisnik

Thank You
    -Given: 95
    -Receive: 96

Awards
    « Odgovor #20 : Veljača 03, 2010, 13:17 »

tipicni balkan...od ljubomore cemo napraviti i sebi zlo, samo da drugom spotknemo nogu.
    Evidentirano

vlado01
    Ovisnik

Thank You
    -Receive: 138

Preljub je primjena demokracije na ljubav

• Awards

• Awards
    « Odgovor #21 : Veljača 03, 2010, 13:31 »

ovako lino je najtrofejniji trener naše reprezentacije  ajmo s eprisjetiti koliko medalja su osvojili  : osvojili su 9

http://i47.tinypic.com/13yo8y.jpg
    Lino nam odlazi!

e sad dali lino hoće u makedoniju ili ne meni osobno sasvim svejedno ali bio bi gutbitak za rukomet

ovako  ep portugal 94 - izbornik zdavko zovko

island 95 drugo mjesto  - izbornik zdavko zovko

altanta 96 - izbornik velimir kljajić

ostalo sve je vodio lino cervar ko izbornik
    « Zadnja izmjena: Veljača 03, 2010, 13:36 vlado01 » Evidentirano

manuel
    Ovisnik

Thank You
    -Given: 16
    -Receive: 11

Za sad nepopravljivi ljubavnik

Awards
    « Odgovor #22 : Veljača 03, 2010, 14:10 »

Već duže vrijeme pratim rukometne tekme, Balić na terenu vodi momčad što se i vidi. A Lino (koji bi morao biti maksimalno autoritativniji i ne pokazat ni najmanju nesigurnost svojim pogledom ) mora ostat, jednostavno mora ostat kao izbornik bar ne dok ne  dođu svi novi igrači. Ma neko će ga već nagovoriti da ne ode 
    Evidentirano

lt s been a long long time since l had you on my mind...
     Str: [1]   Gore
      Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Forum-OPP | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
    Stranica je generirana za 0.68 sekundi uz 28 upita.
    Templates: 2: index (default), Display (default).
    Sub templates: 4: init, main_above, main, main_below.
    Language files: 3: index.croatian-utf8 (default), Modifications.croatian-utf8 (default), HidePost.croatian-utf8 (default).
    Files included: 15 - 613KB. (show)
    Cache hits: 14: 0.00083s for 75149 bytes (show)
    Queries used: 28.

[show queries]