Forum-OPP
Svibanj 21, 2013, 14:32 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Forum   Pomoć KONTAKT Igre Pravila Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Žalbe i pritužbe na forumaše  (Posjeta: 5166 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
eddy
skoro pa velika
Administrator
Ovisnik

Spol: Ženski

Thank You
-Given: 718
-Receive: 528

Awards
« : Travanj 12, 2010, 11:27 »

U zadnje vrijeme moderatorima i administratorima foruma dolazi povećan broj primjedbi na način pisanja (ne slobodu mišljenja, da ne bi bilo zabune) određenih forumaša.
I sami smo svjesni ciljanih provokacija te ovim putem službeno obavještavamo da će se trolanje kažnjavati s 20 bodova po točki 9 pravila foruma.

Što je trol?
U internetskom nazivlju, izraz trol označava osobu koja dolazi na internetske zajednice kao što su internetski forum s jedinim ciljem da na njih šalje podrivačke, grube i uvredljive poruke kako bi namjerno dosađivala ostalim sudionicima, stvarala trzavice, odnosno remetila tijek rasprave.

Postoji engleski izraz 'Don't feed the troll' (ne hranite trola - tj. ne upuštajte se u besmislenu raspravu) koji je u ovakvim slučajevima najbolji način da se zadrži mir na forumu i rasprave ostanu na dostojnoj razini.
Sve forumaše molimo da koriste opciju prijavljivanja postova (kako prijaviti post) kad primjete takve postove umjesto (uzaludnog) prepucavanja a moderatori će poduzeti potrebne mjere.

Još jednom: više nema progledavanja kroz prste niti toleriranja očitog trolanja.
Ovo je općenita obavijest administratora a pojednici na koje se ovo posebno odnosi će dobiti posljednje upozorenje privatnom porukom.

Evidentirano

lu
Administrator
Ovisnik

Spol: Ženski

Thank You
-Given: 1399
-Receive: 697

Awards
« Odgovor #1 : Lipanj 29, 2010, 23:04 »

Ukoliko se dogodi da vas određeni forumaš gnjavi privatnim porukama, možete ga/ju blokirati

Profil -> Uređivanje profila -> Privatne poruke -> i upišite nick osobe koju želite bokirati

http://www.forum-opp.com/gallery/2_29_06_10_10_03_34.jpeg
Žalbe i pritužbe na forumaše
Evidentirano

U usporedbi s onim ŠTO me okružuje ja sam mlada, a u usporedbi s onima TKO me okružuje, priznajem da sam stara.
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Forum-OPP | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.913 sekundi uz 24 upita.
Templates: 2: index (default), Display (default).
Sub templates: 4: init, main_above, main, main_below.
Language files: 3: index.croatian-utf8 (default), Modifications.croatian-utf8 (default), HidePost.croatian-utf8 (default).
Files included: 15 - 613KB. (show)
Cache hits: 11: 0.00133s for 74762 bytes (show)
Queries used: 24.

[show queries]