Forum-OPP
Svibanj 23, 2013, 22:08 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Forum   Pomoć KONTAKT Igre Pravila Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 4 5 6 ... 13   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Parking za osobe s invaliditetom  (Posjeta: 25055 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kiss
Rođena s vukovima!
ex-staff
Ovisnik

Spol: Ženski

Thank You
-Given: 130
-Receive: 77

Awards
« : Ožujak 15, 2007, 17:54 »

Evo kao što nadam se znate, invalidi imaju svoja parkirna mjesta označena najčešće znakom 
Od nedavno mnogi invalidi i imaju onu karticu, koja se koristi umjesto naljepnica i koja mora biti naznačena u automobilu koji je parkiran na mjestu za invalide.

Imate li tu karticu? I drže li se ljudi pravila da ne parkiraju na takva mjesta?
Evidentirano

•●●• .♥♥♥ ~ Sve Sto Radim Ispadne po Mome...Zajebana Jesam Al Takvu Me Vole ღ •●●• ♥
john_constantine
ex-staff
Ovisnik

Spol: Muški

Thank You
-Given: 377
-Receive: 104

Awards
« Odgovor #1 : Ožujak 15, 2007, 18:26 »

Ne drže se pravila i nemam tu karticu.
Evidentirano

kesty
ex-staff
Ovisnik

Thank You
-Given: 63
-Receive: 32

Awards
« Odgovor #2 : Ožujak 15, 2007, 21:50 »

Jooj,,,, o ovoj temi bih zaita mogao roman  napisati. To je nešto pre, prestrašno ljudi moji!!!!! U Zagrebu postoji doista jako, jako puno mjesta koja su za nas u kolicima koji samostalno vozimo automobile, ali nažalsot su uvijek krcata autima koja nemaju naljepnicu. Ljudi su neobazrivi prema nama u tom smislu. Volio bih naglasiti svima, da mi nemamo ta mjesta da bismo kao neka gospoda ili grofovi došli, parkali se i lijepo izišli. Postoji razlog, a to je da su ta parkirna mejsta veća od uobičajenih, a veća su samo zato jer nama treba više mjesta, da bismo otvorili do kraja vrata i da bi kolica stala. Jer inače kolica ne stanu,a  pogotovo, ako se netko parkirao skroz do vas. Ma neću uopće ni pisati o ovome jer me to izluđujeeeeeeeeeee!!!
« Zadnja izmjena: Ožujak 15, 2007, 21:58 lu » Evidentirano

Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu. Zatim ju je poljubio i rekao: "Voljet ću te dok i posljednja ruža ne uvene".
Zeljko
Blebetalo

Thank You
-Given: 11
-Receive: 26

Awards
« Odgovor #3 : Svibanj 12, 2007, 22:10 »

Ja još nekako mogu razumjeti one koji nemaju znak a stanu na označeno parkiralište. Jer oni nas uglavnom ne razumiju.
Ali ne mogu razumjeti da to čine roditelji ili rodbina kada invalid nije u autu. To me više boli jer barem oni bi nas morali razumjeti a ponašaju se kao i ostali.
Evidentirano
bubamala
Blebetalo

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0

Awards
« Odgovor #4 : Lipanj 01, 2007, 21:36 »

joj ja sam alergicna na taj problem. svaki dan vidim kako ljudi parkiraju na mjesta za invalide i lagano odsetaju u ducan ili vec di idu a nerijetko se desi da zauzmu i po dva mjesta sa jednim autom. eto nedavno je doletila neka huliganka sa vjerovatno tatinom autom i zauzela dva mjesta, izladje  iz auta i baci neugasenu cigaru na pod, divljacki zalupi vrata od auta i ode. to je samo jedan primjer.  sve vise i vise me zivciraju takvi ljudi i odlucila sam ih slikavat i jednog po jednog slat u novine.

ne, nemam karticu i ne parkiram se na ta mjesta , a na stakama sam.

treba te ljude pitati ako vec uzimaju parkirna mjesta ljudi sa invaliditetom, hoce li uzeti i njihovu invalidnost
« Zadnja izmjena: Lipanj 01, 2007, 21:44 bubamala » Evidentirano
sanya
ex-staff
Ovisnik

Thank You
-Given: 89
-Receive: 44

Awards
« Odgovor #5 : Lipanj 01, 2007, 23:14 »

joj ja sam alergicna na taj problem. svaki dan vidim kako ljudi parkiraju na mjesta za invalide i lagano odsetaju u ducan ili vec di idu a nerijetko se desi da zauzmu i po dva mjesta sa jednim autom. eto nedavno je doletila neka huliganka sa vjerovatno tatinom autom i zauzela dva mjesta, izladje  iz auta i baci neugasenu cigaru na pod, divljacki zalupi vrata od auta i ode. to je samo jedan primjer.  sve vise i vise me zivciraju takvi ljudi i odlucila sam ih slikavat i jednog po jednog slat u novine.

ne, nemam karticu i ne parkiram se na ta mjesta , a na stakama sam.

treba te ljude pitati ako vec uzimaju parkirna mjesta ljudi sa invaliditetom, hoce li uzeti i njihovu invalidnost

Lijepo receno!
Evidentirano

Whoever said \\\"Diamonds are girls best friend\\\" never owned a dog <3
nemirko
Početnik
*

Thank You

Awards
« Odgovor #6 : Lipanj 06, 2007, 18:30 »

Je, je... uzel bu ti invalidninu a ne invalidnost.
Rezultat današnje akcije, zapraf moje reakcije, je jena ispuštena guma i jedan razbijen retrovizor. Pa kad neće gospon šofer zeti moju invalidnost onda bu ju zel njegov ljubimac. Sve v dogovoru z ljubimcem, hehe...
Evidentirano
zokizec
Mudrica

Thank You

Awards
« Odgovor #7 : Svibanj 07, 2008, 22:22 »

Parkirnih mjesta za invalide u Puli nema dovoljno, a i ona koja jesu su većinom zauzeta.
Evidentirano
Ksan
ex-staff
Ovisnik

Thank You
-Given: 6
-Receive: 3

Awards
« Odgovor #8 : Svibanj 07, 2008, 22:27 »

Kod mene ispred zgrade ih ima 4 ali uvijek je parkirano 6 auta i naravno ja skoro nikad ga ne stignem uhvatiti. I kad se slučajno uparkiram, ujutro ne mogu ući u auto jer se je neka koza bez oznake pristupačnosti uparkirala između   
Evidentirano

twinkielittlestar
Moderator
Ovisnik

Thank You
-Given: 264
-Receive: 511

Kad bi svi, ljudi na svijetu...la la la...

Awards
« Odgovor #9 : Svibanj 08, 2008, 19:57 »

Pa i mi slikamo :

Offertisima u Samoboru. Na ovo sam se odvalila od smijeha ljudskoj gluposti jer ovo nikako nije nesto sto se dogodilo "slucajno" ili privremeno

http://img212.imageshack.us/img212/4972/image015aw5.jpg
Parking za osobe s invaliditetom

http://img169.imageshack.us/img169/4945/image016oe8.jpg

I evo jedan zastitarski, kaj mislite gdje parkiran...  ](*,)

http://img530.imageshack.us/img530/4550/image065zi8.jpg

Koliko sam samo puta imala fajtove po parkiralistima, koliko sam puta zvala novinare... ufffff..... svasta sam izvadjala. Sad nemam toliko snage i malo me strah jer ne zelim dobit metak od neke budale zbog parkinga.
Evidentirano

I am a little   Ne mogu vas navući da dođete ali vas mogu natjerat da odete!  
lu
Administrator
Ovisnik

Thank You
-Given: 1400
-Receive: 698

Awards
« Odgovor #10 : Svibanj 08, 2008, 20:02 »

Oni su parkirali bicikle i tegle!

Da nije smiješno, bilo bi žalosno!
Evidentirano

U usporedbi s onim ŠTO me okružuje ja sam mlada, a u usporedbi s onima TKO me okružuje, priznajem da sam stara.
Ksan
ex-staff
Ovisnik

Thank You

Awards
« Odgovor #11 : Svibanj 09, 2008, 00:37 »

Sad si mi dala ideju da svaki puta poslikam bisere s parkirnih mjesta   
Evidentirano

lu
Administrator
Ovisnik

Thank You

Awards
« Odgovor #12 : Svibanj 09, 2008, 00:39 »

Joj daaaaaaaaaaaaj!

Evidentirano

U usporedbi s onim ŠTO me okružuje ja sam mlada, a u usporedbi s onima TKO me okružuje, priznajem da sam stara.
perica
Početnik
*

Thank You

Awards
« Odgovor #13 : Svibanj 12, 2008, 00:13 »

Kao jedina slijepa osoba koja je bila delegat na 11. izbornoj konvenciji SDP-a i stranački kolega saborske zatupnice SDP-a Vesne Škulić dajem prijedlog da se naša kolegica, zastupnica koja inače slabo govori o problemima osoba sa invaliditetom u hrvatskom Saboru, te njen posao na aktualnim satovima obavlja saborski zastupnik SDP-a Zoran Vinković sastane s osobama s invaliditetom i da porazgovara o našim problemima i da bude malo aktivnija u hrv. Saboru po pitanju osoba s invaliditetom kako njen posao ne bi morao određivati sab. zast. Zoran Vinković.
Evidentirano
lu
Administrator
Ovisnik

Thank You

Awards
« Odgovor #14 : Svibanj 12, 2008, 00:18 »

Prvo nam treba biti jasno da gospođica Vesna Škulić nije delegat nekog od društava osoba sa invaliditetom, nego SDP-a. Naravno da očekujemo od nje da se više angažira na polju naših problema, koji su, usput, i njezini!
Inače, podržavam tvoj prijedlog i pokušat ćemo napraviti nešto po tom pitanju!
Evidentirano

perica
Početnik
*

Thank You

Awards
« Odgovor #15 : Svibanj 12, 2008, 19:23 »

Možemo se zajedno angažirati, pa ja ako vam treba pomoć mogu kontaktirati Vesnu, s njom se ionako često čujem i putem nje možemo napraviti puno više stvari za osobe sa invaliditetom.
Evidentirano
lu
Administrator
Ovisnik

Thank You

Awards
« Odgovor #16 : Svibanj 12, 2008, 19:26 »

I ja sam s njom u kontaktu. Ali ne smeta potaknuti ju s nekoliko strana!
Evidentirano

Fortuna
ex-staff
Profesionalac

Thank You
-Receive: 18

Awards
« Odgovor #17 : Svibanj 12, 2008, 19:29 »

mozda bi bilo dobro pokazati ovu sliku u saboru i pokazat kako su politicari "dobar" uzor gradanima kako se trebaju ponasati prema osobama sa invaliditetom 
http://img518.imageshack.us/img518/7862/clipboard1xl4.jpg

Slika preuzeta s 24 sata
Evidentirano

Vatam zjake i pakiram ih u boce i tetrapak.

Kad imaš sve, ne vidiš ništa, progledaš tek kad nemaš ništa.
lu
Administrator
Ovisnik

Thank You

Awards
« Odgovor #18 : Lipanj 02, 2008, 09:54 »

Naišla sam na blog blogera djusa sa zanimljivim iskustvima u svezi parkiranja:

U ponedjeljak oko 9 sati bio sam u centru Velike Gorice, zbog nekakve papirologije. Skrenuh u uličicu preko puta autobusnog kolodvora s namjerom da se parkiram na jedno od dva žuta mjesta u blizini općine. Naravno, po dolasku sam vidio da su oba zauzeta autima bez ikakve oznake za pristupačnost, a pošto nisam imao sat vremena slobodno da zovem policiju i čekam njihov eventualni dolazak (jer inače uopće ne dolaze) parkirao sam na prvo slobodno obično mjesto s kojeg sam imao mogućnost izaći iz auta. I to na rikverc, da se jasno vidi moj znak za pristupačnost.
Nakon otprilike sat i pol vremena, koliko sam bio u zgradi, dočekala me je parkirna kazna od 80 kuna!

Ne vjerujući svojim očima nazvao sam VG Komunalac (velikogorički ekvivalent Zagrebparkingu) i rekao da ne namjeravam platiti kaznu, pošto ni dvojica na žuto mjesto nepropisno parkiranih kretena nisu dobila kaznu. Glas s druge strane žice mi je mrtvo-hladno rekao: "Pa ako ne namjeravate platiti, zašto uopće zovete?"
Moju šokiranost tim riječima je prekinuo tvrdnjom da žuta mjesta nisu u njihovoj nadležnosti, već u nadležnosti policije.
Apsurd br. 1: djelatnici VG Komunalca (i Zagrebparkinga) provjeravaju sva obična mjesta, a žuta PRESKAČU.
Nakon toga sam otišao na policiju, ispred koje također postoje dva žuta mjesta- na jednom od njih je bio dijagonalno parkiran automobil bez ikakve oznake za pristupačnost! Ušao sam unutra i ponovio svoju priču tvrdeći da ako je kažnjavanje nepropisnog parkiranja na žutim mjestima njihov posao, oni svoj posao ne rade. Pošto ga ne rade, kaznu ću im ostaviti na porti pa neka ju plati policijska postaja Velika Gorica!
Policajac me prvo pokušao uvjeriti da oni rade svoj posao, na što sam mu odgovorio da neka siđe niz stepenice do žutih mjesta ispred postaje i to mi ponovi! Nakon toga se skrušenim pogledom žalio da nemaju mogućnosti, ljudstva... Što i jest istina, ali definitivno nije moj problem.
Apsurd br. 2: firme poput Komunalca i Zagrebparkinga svoje kazne pišu na vlasnika vozila i one se uredno naplaćuju. Policija je zakonom vezana pisati ih na vozača, što rezultira prebacivanjem krivnje vlasnika vozila na strica, ujnu, frendove i pola kvarta, sve dok ne nastupi zastara ili sve zapne u pravosuđu!
Zato sam i doživio da mi šef prometne policije u Zagrebu kaže: "A što da pišemo kazne kada će sve stati na sudu i naplatiti će se 2-3?" - tužno, ali mi je bar pošteno rekao u lice.
Nakon toga sam otišao u sjedište VG Komunalca gdje sam pametnjakoviću s početka priče rekao da ne bih platio tih 80 kuna sve da imam 80 milijuna eura i da jedva čekam da me tuže! Napisanu kaznu mi je stavio u mirovanje, braneći se "prebacivanjem loptice" na policiju.

E onda mi je puk'o film! Otišao sam doma i točno ovim redosljedom nazvao brojeve: RVG-a, radio Sljemena, Jutarnjeg lista, Večernjeg lista! RVG je priču popratio odmah sljedećeg dana, Večernjak dan kasnije, a potom i radio Sljeme. Jedino Jutarnjem listu priča nije bila vrijedna truda. Oni imaju Farmu.
Formalno je novinarski dio posla odrađen korektno, ali je priča ostala na razini Komunalac- policija i stvarima koje su dobro poznate. Što sam zapravo htio jest odgovor zakonodavaca i nalogodavaca zašto je to tako i misle li to promijeniti! No izgleda da ni mediji nemaju pristup Piculi, Bandiću, Sanaderu... Sve je ostalo mrtvo slovo na papiru, samo jedan od bezbroj dokaza kršenja ljudskih prava od strane države.

Rješenje je naravno vrlo jednostavno- prilagoditi regulativu tako da djelatnici Komunalca i Zagrebparkinga mogu naplaćivati kazne za nepropisna parkiranja na žutim mjestima. Ne bi bilo nepotrebne strke, a odteretilo bi se policiju. Naravno, time bi se i "tresnuo šamar" bezobraznicima koji svjesno na ta mjesta staju, znajući da neće platiti parkiranje, a ni kaznu!

No, jedna vrata se zatvore, a druga otvore! U međuvremenu sam dobio obavijest da je određen termin za moje gostovanje na HRT-u. Emisija "Normalan život" ide uživo (što onemogućava svako cenzuriranje), u ponedjeljak 19.5. u 14:45 sati. Gosti su: Ljubica Lukačić, HDZ-ova saborska zastupnica u kolicima (SDP ima Vesnu Škulić, bio je red da HDZ ustoliči jednu), Ana Slonjšak, pravobraniteljica za osobe s invaliditetom (nikad čuo ni za funkciju ni za gospođu), Mila Jelavić, pravobraniteljica za djecu i posljednji, ali i jedini čiju guzu ne mazi državna fotelja- Đus.
Garantiram svima koji će nas gledati da se svjedočiti showu neviđenom na našim prostorima, jer su mi "rukavi puni asova". A sada idem pisati pripremu... Pa uz malo sreće, tko zna- možda nagodinu mene pozovu u Zvijezde pjevaju! Ili mi zabrane pristup HRT-u u krugu od 500 metara. Bumo vidli...
Evidentirano

twinkielittlestar
Moderator
Ovisnik

Thank You
-Given: 264
-Receive: 511

Kad bi svi, ljudi na svijetu...la la la...

Awards
« Odgovor #19 : Lipanj 10, 2008, 08:16 »

Da sad napisem sta se meni dogadja s parkingom pred vlastitom zgradom. Nisam bas luda za razgovorom o tome jer mi je to toliko bolna tocka i takva nepravda da mi je tesko i zapoceti.
Pred nasom zgradom je parkiraliste i postoji par oznacenih mjesta od kojih mi je samo jedan dovoljno velik i ne moram prelaziti preko onog betonskog kanalica za vodu. No medjutim, skoro je stalno zauzeto. I cesto znamo stati pred zgradu na plocnik gdje se dosta stanara parkira jer jednostavno nema dovoljno mjesta za sve.

I tako smo dobili par puta kaznu za nepropisno parkiranje. Dodju decki u plavom, na poziv jedne kokoske iz zgrade, prosecu, napisu i odu... prvi put smo dosli pred sutkinju i zalili se i to nam je uvazila ali smo morali platiti troskove suda. A sad su nas odbili. Cak sam i nacelniku policije pisala da ima obzira i da je situacija koma i da zna i kisa padati i snijeg, a ja moram u auto i ne mogu drugacije... ma da, on mi odgovorio da oni samo rade svoj posao i da tu policija nije nigdje pogrijesila. Mislim da uopce nije shvatio poantu onoga sta sam mu rekla nego je valjda saznao gdje su "decki" bili i da smo bili nepropisno parkirani i to je to...

Jednom je moj muz naletio na njih i rekao im da sta ne pisu kazne i ovima koji su parkirani na mjesta za OSI, a oni rekli da to nije u njihovoj nadleznosti  A kad je na neke druge naletio i isto im rekao, oni su otisli pogledati ali ne znam sta su napravili. 

Sto se pauka tice, oni ne rade vikendom i ne rade popodne. Tako da se mozes fuckat! Cesto sam dozivjela da se prebacuje odgovornost s komunalca na policiju i obrnuto, a smeta me i sto kad smo zvali policiju kod jednog trgovackog centra kad nismo imali gdje stati, dobili odogovor da ne mogu nista jer je to privatno vlasnistvo. Ali tu nema logike jer nismo dosli u necije dvoriste privatne kuce nego smo dosli na mjesto koje prima javnost. Ne znam sta npr. u Mercatoneu rade svi oni moguci zastitari i cuvari... cackaju nos valjda. Jer nikad ne vode racuna o parkingu.

Skoro sam zaboravila  ... ovako se ONI parkiraju ispred moje zgrade ( to je cak na vijestima jednim bilo!  )  :

http://img145.imageshack.us/img145/3118/policadw7.jpg

http://img145.imageshack.us/img145/1352/polica1tg1.jpg

« Zadnja izmjena: Lipanj 10, 2008, 08:23 twinkielittlestar » Evidentirano

I am a little   Ne mogu vas navući da dođete ali vas mogu natjerat da odete!  
xnet
ex-staff
Ovisnik

Thank You
-Given: 82
-Receive: 40

Lud, zbunjen, normalan ....

WWW Awards
« Odgovor #20 : Lipanj 10, 2008, 09:58 »

http://i153.photobucket.com/albums/s227/xnet0822/I_tebe_se_tice___Sutra_hr.jpg

Priljepite ovo, pa će imati obzira !!!!!!
Evidentirano

Ljubav je izvanredan cvijet, ali treba imati hrabrosti da se ubere na ivici užasnog ponora.   (Stendhal)
blondy
Blebetalo

Thank You
-Receive: 6

ono što me ne ubije, čini me jačom

Awards
« Odgovor #21 : Lipanj 10, 2008, 10:34 »

mogu samo pokušati zamisliti kako vam je kad se neki kreten parkira na žuto mjesto.... to i mene izluđuje a nisam opp, nemam auto i ne vozim....
Evidentirano
Ksan
ex-staff
Ovisnik

Thank You

Awards
« Odgovor #22 : Lipanj 10, 2008, 10:47 »

Neki dan pred mirovinskim parkira se ispred mene autek sa žutom naljepnicom vojnog invalida ( to su one stare koje su vojni dobijali i za 20% bilo kojeg oštečenja) i iz auta izlazi gospođa u štiklama visine 5cm.  ni dlaka sa glave joj ne fali.

Na žalost poznam dotićnu glupaču punu sebe, pa znam da joj je muž 20% vojni invalid, zamolim ju da makne auto jer je njoj lakše hodati nego meni a ona hladno je imam naljepnicu i sva važna ode u mirovinski.

Ja napravih 5 krugova oko mirovinskog i na kraju odustala jer se nisam imala gdje parkirati 

Mislim da bi trebalo uvesti malo reda u ove oznake pristupačnosti, neki dan sam na jednom autu vidjela samo isprintanu naljepnicu (kućna radinost) i lijepo bez problema autek parkiran na mjestu za invalide 
Evidentirano

mario
Blebetalo

Thank You

Awards
« Odgovor #23 : Lipanj 10, 2008, 15:24 »

Samo na kratko moje mišljenje (itako se o tome previše raspravlja a niš ne ućini).

Slažem se, treba poostriti kažnjavanje. Nije ok da policija tvrdi, da nema ovlasti. Ako je to nekakvim propisom regulirano onda je stvar zakonodastva da dodijeli policiji i tu ovlast. Nije potrebna duga rasprava nego samo odredba odgovorne instance.
 A šta kažete na kulturu, kulturu ljudi koji žive svuda uokolo, svih nas. Tko je odgojio bezobraznike i egoiste koji gledaju samo na svoje interese, da ne kažem nešto prostije. U banci se više ne guramo jedno preko drugoga, nego stojimo u redu. Zar je jednoj koliko toliko mobilnoj osobi stvarno toliko do toga da si prišpara negdje od 3 do 30 koraka parkirajući na označenom mjestu za invalide? Možda bi o tome morali učiti kod vjeronauka.  Pitam se pitam, šta li to pričaju roditelji svojoj djeci, šta i kako ih uče..............TBF:".....nema nam pomoći........"

Evidentirano
nikon_vg
ex-staff
Ovisnik

Thank You
-Given: 229
-Receive: 64

Awards
« Odgovor #24 : Lipanj 11, 2008, 03:52 »

O parkiranju na ta mjesta mogao bih napisati valjda bar zbirku kratkih priča , no suzdržat ću se jer od toga, zasad , jer neće biti baš nikakve "koristi" pa stoga samo dva konkretna primjera iz zadnja dva dana:

- Otvaranje izložbe znanog hrvatskog akademika, TV, glavonje , uobičajena publika na otvaranju izložbi ... Pun parking, u siljepoj ulici je ukupno osam parkirnih mjesta za OSI, od toga su bar 4 ili 5 zauzeta vozilima bez ikakvih oznaka koji su svi odreda novi i ne baš prosječni (BMW 5, A8, Passati, Mercedes S, Avensis, ...) iako ima nekoliko slobodnih mjesta na parkingu (2. zona). Osoba s kojom sam bio i koja je 100 % OSI morala bi parkirati na mjesto koje se plaća pa, ne budi ljen, idem pogledati vjetrobrane na 2-3 auta i nakon minutu-dvije iz skupine "povlaštenih" stiže večernje ulickana gospođa i pita "Bi li vi možda tu parkirali?". Odgovaram "Sad je gotovo ..." , no žena vidijevši osobu s kojom sam bio ipak preparkirava svoj auto na slobodno mjesto s druge strane. Vrlo pozitivno , ostali "uglednici" nisu se ni potrudli pomaknuti svoje limenke. Patrolnom djelatniku "Zagreb parkinga" ih je onako majušne i nezamjetne zasigurno bilo teško uočiti , a s obzirom na događaj i uzvanike vrlo je lako pretpostaviti kako su se tam motali i djelatnici "određenih službi", no takvim se prozaičnim stvarima ne zamaraju.

- Usred bijelog dana, popodne, na parkingu kod "Gradske kavane" tj na rubu Traga Bana Jelačića, od četiri mjesta, tri su zauzeta limuzinama poput gore opisanih i naravno bez oznaka za OSI, čak i onih gore spominjanih "umotvorina". Kraj ex Varteksa nailaze pajkani obični, komada 2 i naravno, ne zamaraju se da bi "malo pogledali"; zurkaju okolo i lagano prema Kaptolu ... Minutu kasnije eto i trećeg, još "opasnijeg"  no "kolege", koji čak ide i tom stranom ceste pa ne bacivši pogled i on produžuje uzbrdo Sam me zanima koliki je gubitak za proračun RH što samo na ta dva mjesta u dva dana nije naplaćeno bar 6-7 kazni?

Naravno , ne gajim iluzije kako će itko takvima i pokušati bilo što naplatiti ...
« Zadnja izmjena: Lipanj 11, 2008, 03:54 nikon_vg » Evidentirano
 Str: [1] 2 3 4 5 6 ... 13   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Forum-OPP | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.838 sekundi uz 28 upita.
Templates: 2: index (default), Display (default).
Sub templates: 4: init, main_above, main, main_below.
Language files: 3: index.croatian-utf8 (default), Modifications.croatian-utf8 (default), HidePost.croatian-utf8 (default).
Files included: 15 - 613KB. (show)
Cache hits: 14: 0.00139s for 74975 bytes (show)
Queries used: 28.

[show queries]