Forum-OPP
Svibanj 22, 2013, 22:21 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Forum   Pomoć KONTAKT Igre Pravila Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 'Jedan protiv sto' zamijenit će 'Milijunaša'  (Posjeta: 2061 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kesty
ex-staff
Ovisnik

Spol: Muški

Thank You
-Given: 63
-Receive: 32

Awards
« : Siječanj 10, 2008, 00:10 »

http://i129.photobucket.com/albums/p229/kesty05/kviz.jpg
'Jedan protiv sto' zamijenit će 'Milijunaša'

Za tjedan dana, u četvrtak 17. siječnja, HTV će umjesto “Milijunaša” početi emitirati novi licencni kviz – “Jedan protiv sto”. Kako će izgledati njegova raskošna scenografija i kakva će mu biti pravila, prvi su imali priliku vidjeti novinari koji su pogledali i tri-četiri minute snimke s dan prije održane probe. U četvrtak će se, pak, snimiti prve dvije emisije.

Voditelj – opet Tarik
– Kako je u svijetu sve češća praksa da se ustaljeni televizijski formati nakratko prekidaju i zamjenjuju drugima, i mi smo odlučili učiniti isto te “Milijunaša” privremeno ugasiti i ponovno ga pokrenuti u rujnu, a od idućeg će tjedna sve do kraja lipnja na programu biti “Jedan protiv sto”. Upravo takvo rješenje bila je ideja redatelja Danka Volarića premda je bilo prijedloga i da se ta dva kviza naizmjenično emitiraju – objasnio je urednik Kontakt programa Mario Sedmak i otkrio zašto promjena nije zadesila i voditelja jer i novi će kviz biti u rukama – Tarika Filipovića.

– Oko Tarika uopće nije bilo dileme. On je HTV-ov kvizovski brend. Ono što je u vrijeme TV-a Zagreb bio Oliver Mlakar, to je danas Tarik – kratak je i jasan bio Sedmak. Tarik je potom odmah počeo uspoređivati stari i novi kviz.

– Novi će biti puno dinamičniji jer su nam u “Milijunašu” neki natjecatelji dugim šutnjama uništavali projekt. Toga sada više neće biti. A meni će jedini problem biti stajanje – kazao je Tarik.

Jedinstvena pravila
Ponešto detalja o novitetu izrekao je i urednik kviza Igor Grković.

– Smisao je novoga kviza odgovor na pitanje može li jedan natjecatelj znanjem i uz pomoć džokera pobijediti stotinu ljudi – sažeo je Grković i otkrio da su pravila hrvatske verzije kviza jedinstvena. Naime, postoje tri verzije kviza: nizozemska, američka i engleska.

– Mi smo od nizozemske uzeli izračun novca, od američke izgled scenografije i filozofiju voditelja te od engleske izbor između dviju tema na svakom pitanju – pojasnio je.
Evidentirano

Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu. Zatim ju je poljubio i rekao: "Voljet ću te dok i posljednja ruža ne uvene".
jxl
Nisam znao da ću ti vječno biti greška i uspomena
moderator
Ovisnik

Thank You
-Given: 19
-Receive: 166

Awards
« Odgovor #1 : Siječanj 10, 2008, 00:21 »

Evidentirano

Ne kuni majko sina jedina koji pije za duše Hrvatskih ratnika...
lu
Administrator
Ovisnik

Spol: Ženski

Thank You
-Given: 1400
-Receive: 698

Awards
« Odgovor #2 : Siječanj 10, 2008, 00:40 »

Jedva čekam
Evidentirano

U usporedbi s onim ŠTO me okružuje ja sam mlada, a u usporedbi s onima TKO me okružuje, priznajem da sam stara.
xnet
ex-staff
Ovisnik

Thank You
-Given: 82
-Receive: 40

Lud, zbunjen, normalan ....

WWW Awards
« Odgovor #3 : Siječanj 10, 2008, 07:09 »

To ja ne bum gledal, hvala lijepa ! 
« Zadnja izmjena: Siječanj 10, 2008, 07:11 xnet0822 » Evidentirano

Ljubav je izvanredan cvijet, ali treba imati hrabrosti da se ubere na ivici užasnog ponora.   (Stendhal)
lu
Administrator
Ovisnik

Thank You

Awards
« Odgovor #4 : Siječanj 10, 2008, 13:35 »

To ja ne bum gledal, hvala lijepa ! 

Zakaj ne? Preteško? Moraš prvo vidjeti, ne?
Evidentirano

U usporedbi s onim ŠTO me okružuje ja sam mlada, a u usporedbi s onima TKO me okružuje, priznajem da sam stara.
Vilena
Ovisnik

Thank You
-Given: 117
-Receive: 124

Awards
« Odgovor #5 : Siječanj 10, 2008, 13:49 »

baš me interesira kak bu to zgledalo
Evidentirano

"once there was a time
 when no man had ever touched the earth
 all that has been built was balanced
 and so was man's birth
 come with me
 and you'll see..."
lu
Administrator
Ovisnik

Thank You

Awards
« Odgovor #6 : Siječanj 10, 2008, 13:52 »

Ja se veselim svakom novom kvizu! Vele da će biti brži, dinamičniji od Milijunaša i da je rađen za mlađu populaciju (tematski valjda). Znači, za nas mlade
Evidentirano

kesty
ex-staff
Ovisnik

Thank You

Awards
« Odgovor #7 : Siječanj 10, 2008, 14:49 »

Na Prisavlju predstavljen novi HTV-ov kviz ‘1 protiv 100’, koji se počinje emitirati 17. siječnja

ZAGREB - Nakon što je pet godina natjecateljima glavni izazov bio kako doći do milijun kuna, od 17. siječnja bit će kako znanjem pobijediti 100 suparnika.

Tako su na jučer organiziranoj promociji HTV-ovi urednici Mario Sedmak i Igor Grković najavili novi licencni kviz “1 protiv 100”, koji će na programu četvrtkom i nedjeljom privremeno zamijeniti popularnog “Milijunaša”.

Iako je najveći iznos koji neki natjecatelj može osvojiti 617.000 kuna, na HTV-u smatraju da će kandidati iz najvećeg HTV-ova studija “Anton Marti”, gdje će se kviz snimati, izlaziti s više novca nego u “Milijunašu”. Razlog je jednostavan - odustajanja nema, čemu se posebno veseli voditelj “1 protiv 100” Tarik Filipović.

Isprva mi se činilo kompliciranim, no nakon dva dana kriza je prošla, iako još nisam do kraja zaplivao, rekao je Tarik Filipović, voditelj novog HTV-ova kviza
- Mislim da će baš zato mnogo ljudi doći do samog kraja i pobijediti svih 100 konkurenata. Što se tiče mog dijela posla, iako to većina vidi kao svojevrsni nastavak ‘Milijunaša’, sve je uistinu novo. Isprva mi se činilo kompliciranim, no nakon dva dana kriza je prošla, iako još nisam do kraja zaplivao - rekao je Tarik Filipović u novouređenom studiju čiji je izgled jučer također prvi put predstavljen javnosti.

Kako su pojasnili urednik Kontakt programa HTV-a Mario Sedmak i urednik projekta Igor Grković, pred ekipom je velik posao jer će se glavnina snimanja koje počinje danas, zbog druge sezone showa “Zvijezde pjevaju” morati odraditi u siječnju i veljači. Kviz “1 protiv 100” na programu će biti do kraja ljetne sheme, dakle lipnja, a zatim se na program vraća “Milijunaš”.

Sam kviz, koji se radi prema Endemolovoj licenci, mješavina je tri verzije: nizozemske, američke i britanske. Za svako izdanje potrebno je 120 natjecatelja, ali to ne bi trebalo predstavljati problem s obzirom na to da dnevno za sudjelovanje u novom kvizu na HTV-u prime oko 600 poziva.
Evidentirano

Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu. Zatim ju je poljubio i rekao: "Voljet ću te dok i posljednja ruža ne uvene".
kesty
ex-staff
Ovisnik

Thank You

Awards
« Odgovor #8 : Siječanj 10, 2008, 14:59 »

Tko će stati pred Tarika Filipovića i upustiti se u borbu protiv 100 konkurenata u studiju, odlučuje slučajni odabir.

Natjecatelj svaki put bira jedno od dva ponuđena područja, na primjer dječja književnost, i na postavljeno pitanje mora izabrati između tri odgovora. Ako točno odgovori, ide dalje, a svaki netočan odgovor publike u studiju donosi mu 1000 kuna. To istodobno eliminira one koji su ponudili krivi odgovor i tako sve dok natjecatelj ne pobijedi sve ili ne ispadne. Kako se smanjuje broj konkurenata, njihovi krivi odgovori sve više vrijede, a oni koji se probiju u najuži krug, također mogu zaraditi ako natjecatelj na kraju pogriješi. Iako nema odustajanja, kandidat na raspolaganju ima i jokere. Udvostručenje mu povećava iznos zarađeng novca, no može ga upotrijebiti samo jednom, a mogućnost da preskoči pitanje može iskoristiti tri puta, no to će mu svaki put umanjiti zarađeni iznos
Evidentirano

erik
Mudrica

Thank You
-Given: 0
-Receive: 0

Awards
« Odgovor #9 : Siječanj 10, 2008, 16:20 »

Ja gledam talijansku verziju kviza   i  stvarno mi se dopada   baš me zanima kakkva će biti naša  verzija
Evidentirano

Pozdrav od Erika

erik.balija@gmail.com
kesty
ex-staff
Ovisnik

Thank You

Awards
« Odgovor #10 : Siječanj 10, 2008, 16:22 »

Ja gledam talijansku verziju kviza   i  stvarno mi se dopada   baš me zanima kakkva će biti naša  verzija

Naravno, puno, puno bolja!!!
Evidentirano

erik
Mudrica

Thank You

Awards
« Odgovor #11 : Siječanj 10, 2008, 16:25 »

nadam se,   s obzirom da je Tarik  opet uzo konce emisije u ruke ne sumnjam u to
Evidentirano

Pozdrav od Erika

erik.balija@gmail.com
sheep
Ovisnik

Thank You
-Given: 26
-Receive: 1

Awards
« Odgovor #12 : Siječanj 11, 2008, 11:53 »

pa da i to vidimo... 
Evidentirano
Diablo
Piskaralo

Thank You

Awards
« Odgovor #13 : Siječanj 12, 2009, 22:34 »

Meni je bio bolji milijunaš ali neznam zakaj valjda zato kaj sam navikao na njega   
Evidentirano

So,so what I'm still a rock star I got my rock moves and I don't need you
sheep
Ovisnik

Thank You
-Given: 26
-Receive: 1

Awards
« Odgovor #14 : Siječanj 13, 2009, 12:01 »

Meni je bio bolji milijunaš ali neznam zakaj valjda zato kaj sam navikao na njega   

meni je ovaj kviz puno zanimljiviji, ali i puno teži 
Evidentirano
lu
Administrator
Ovisnik

Thank You

Awards
« Odgovor #15 : Rujan 30, 2010, 22:41 »

Danas u kvizu bilo pitanje koja je carica imala najviše djece (tak nekaj) i između ostalog bila ponuđena carica Marija Terezija. Moj sinek prokomentira: Od nabrojenih bi bila Marija Terezija, ali ona nije bila carica. I bio je to (kao) točan odgovor, samo kaj je on bio jako ljut jer je krivo postavljeno pitanje.
Naravno da sam ga usmjerila da im ukaže na grešku!
Evidentirano

xnet
ex-staff
Ovisnik

Thank You
-Given: 82
-Receive: 40

Lud, zbunjen, normalan ....

WWW Awards
« Odgovor #16 : Rujan 30, 2010, 23:02 »

Bolje je da su stavili "Milijunaša" - ovo mi je fakat, bez veze ....
Evidentirano

Ljubav je izvanredan cvijet, ali treba imati hrabrosti da se ubere na ivici užasnog ponora.   (Stendhal)
blueangel0
..::Globalno smetalo::..
ex-staff
Ovisnik

Thank You
-Given: 192
-Receive: 99

..:: somewhere in heaven ::..

Awards
« Odgovor #17 : Listopad 01, 2010, 09:33 »

Danas u kvizu bilo pitanje koja je carica imala najviše djece (tak nekaj) i između ostalog bila ponuđena carica Marija Terezija. Moj sinek prokomentira: Od nabrojenih bi bila Marija Terezija, ali ona nije bila carica. I bio je to (kao) točan odgovor, samo kaj je on bio jako ljut jer je krivo postavljeno pitanje.
Naravno da sam ga usmjerila da im ukaže na grešku!

reci lumenu da se prijavi za kariku kad napuni 18
Evidentirano

..:: The luck of the Irish ::..
twinkielittlestar
moderator
Ovisnik

Thank You
-Given: 264
-Receive: 511

Kad bi svi, ljudi na svijetu...la la la...

Awards
« Odgovor #18 : Listopad 01, 2010, 11:02 »

Iako su Mariju Tereziju još za života oslovljavali kao "carica" , titulu cara nikada nije imala, već je bila kraljica.

To je sa wikipedije 

Ima neke veze sa pitanjem ali ne u smislu kako je postavljeno. Jer je u stvari to ko neko trik pitanje onda bilo     Onaj koji je slagao pitanja, nije detaljno proučio tko je na bila.
Evidentirano

I am a little   Ne mogu vas navući da dođete ali vas mogu natjerat da odete!  
blueangel0
..::Globalno smetalo::..
ex-staff
Ovisnik

Thank You
-Given: 192
-Receive: 99

..:: somewhere in heaven ::..

Awards
« Odgovor #19 : Listopad 01, 2010, 11:05 »

Iako su Mariju Tereziju još za života oslovljavali kao "carica" , titulu cara nikada nije imala, već je bila kraljica.

To je sa wikipedije 

Ima neke veze sa pitanjem ali ne u smislu kako je postavljeno. Jer je u stvari to ko neko trik pitanje onda bilo     Onaj koji je slagao pitanja, nije detaljno proučio tko je na bila.

imaš pravo i ovo nije prvi put... dosta pitanja i na milijunašu čak je bilo dvosmisleno ili krivo napisano. ono, ipak takve emisije bi trebale imati pravilno postavljena pitanja...

Evidentirano

..:: The luck of the Irish ::..
twinkielittlestar
moderator
Ovisnik

Thank You
-Given: 264
-Receive: 511

Kad bi svi, ljudi na svijetu...la la la...

Awards
« Odgovor #20 : Listopad 01, 2010, 11:23 »

Pa da... U stvari, ne znaš jel trik pitanje ili su pogriješili. Ja bi se žalila na mjestu tog tipa koji je dobio to pitanje   
Evidentirano

I am a little   Ne mogu vas navući da dođete ali vas mogu natjerat da odete!  
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Forum-OPP | Powered by SMF 1.1.11. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!
Stranica je generirana za 0.788 sekundi uz 28 upita.
Templates: 2: index (default), Display (default).
Sub templates: 4: init, main_above, main, main_below.
Language files: 3: index.croatian-utf8 (default), Modifications.croatian-utf8 (default), HidePost.croatian-utf8 (default).
Files included: 15 - 613KB. (show)
Cache hits: 11: 0.00077s for 74350 bytes (show)
Queries used: 28.

[show queries]